"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Uzun yýllardýr bu forumdayým.Arada bir TEMELSÝZ GÜVENLE gelip efelenirler.Eskiden olsa laf yetiþtiridim ama gerek yok,enerji kaybý...Yine de zamaný gelince ''TAK DÝYE'' göstermek için ekran gör . aldým...
akba 8 binde ralliye katýldý ama yargý daðýtýyor
helal klavyen zeval görmesin amin inþallah maþallah![]()
2022 temmuzda 1.34 dolardýk..Zaten tarihi dipler sayýlýr(DOLAR ENF. koyarsan).Ve faizler %9 olunca tek adres borsa dipten ralli yaptý.
sp500%15 düþmesine ragmen...
2023 eylülde 3.10 dolardan %20 düþtük.SP500 %25 ralli yaptý..
Þimdi 3 dolardayýz.VE CDS lerimiz 8 yýl aradan sonra ilk defa GÜNEY AFRÝKANIN altýna indi..Ve MÞ programýnýn bence tüm olumluluðu yansýdý.
SP500. 5060 civarýnda ve 500 þirketten 7 si ile gitti gibi...AMAZON sahibi 10 mil.dolar hisse sattý-satýyor.
Biz de ise MEVDUAT %48 olmuþ..ve borsa 3.00 dolarda...
Þimdi SP500 olur da %15-25 düþer ise biz saðlam kalýrýz diyen,Bence þimdi bile býst100 de saðlam -GIRTLAK long yapsýn...veya 2009 krizine baksýn.
O zaman ÜLKE TARÝHÝNÝN en iyi deðerleir varken 57.000 den 21.000 e indik..Tamam o zaman krizdi ama sp500e uymamak ancak 2022 temmuz gibi acube ortamlarda olur..
Efendim yabancý payý o zaman %65 imiþ..Kardeþim þimdi de %38
Adamlar zaten %5 satsa düþeriz.
AÇIKÇASI ARGUMANSIZ-EMEKLÝ AMCA BORSACISI-MUHAKEME ETMEDEN-ÖRNEKLEME YAPMADAN YAPILAN YORUMLARA cevap vermeyeceðim..Bu forumun bir derinliði var.
AVCILAR KULUBU MU?
Dediðim gibi hisse taþýyorum.AMA PÝYASALAR KAOTÝKTÝR-CANLIDIR-2 YÖNLÜDÜR...Riskleri de hesaba katarak konuþmalýyýz..
Amazonun sahibinin hisse satýþý 10 milyar dolar
Amazon tam bilmiyom da 2 3 trilyon dolar arasý bir deðerlemedir muhtemelen
Bizdeki bir patronun 1 milyon tl lik satýþý gibi biþi o ya bence takýlmaya gerek yok
Yok hadsizlere hadlerini bildiriyorum..EÞÞEK GÝBÝ her zaman hisse taþýmam ..TEPELERDE short aç..1.000 puan kazan ..diplerde agresif hisse al..
Bak gözüm..ben ne zaman almýþým..sistemim 23 ekimde 7600 de al verdi..o tarihe git mesajý da görürsün...ve iþte bir arkadaþ bana gerekçemi sordu..ve cevapladým....
Hisseler netaþ-sahol-bntas-garantiydi..
Yýlda en fazla 2 iþlem yapýyorum...Bir de short...
Alemin longerlerine selam olsun
9972.00
Hayat hoþ gerisi boþ
https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post6710704
Þifreyi verdim mi verdim![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri