Sayfa 747/1002 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amed abi, Afyonun bir köyünde emekli paşa gibi yaşar, gariban falan değildir ve hatta senin g. fındık bile kırar.

Biraz küfürbazlığıma gelince, valla bayramlık ağzımı forumda açamam ki yoksa senin...
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abaavvvv yetiştim egeduk ustadım ama siz boyle radar a girmeye devam ederseniz korkarım bizde kurtaramayacağız.

gaya abi sizi de g. egeduk yapacak biraz dikkat lütfen
    Üstadım,
    İlk cümlede Afyon, fındık falan demiş.
    İkinci cümlede küfürbazlığıma gelince diye başlayan bir cümle kurmuş.
    Ben de göytüylen okuma hastalığına yakalanınca böyle oldu. Bulaşıcı bir hastalıkmış meğer.
    Umarım tedavisi vardır. Yoksa mıçtık.
    [emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üstadım,
    Ben de göytüylen okuma hastalığına yakalanınca böyle oldu. Bulaşıcı bir hastalıkmış meğer.
    [emoji23]
    üstadım pas veriyorsunuz şimdi uyanınca ayasofi üstad gelecek elinde kekik yağı ve pamukla g.t gözünü kapayınca baş gözü açılıyormuş diye

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

10K maaş alsakta sabahın 5'de kuyruğa girsekte, Reyisimizin sayesinde kıymasından, köftesine, sucuğuna kadar bol bol et yiyebiliyoruz.
    Reha abi bunlar limitli mi satılıyor yoksa istediğiniz kadar hepsinden alabilio musunuz? mesela yanına pirzola vs. eklenebiliyor muydu? kuşbaşı vs. yada şu kadar çeşit sınırı falan mı vardı?

4. Geçen günlerde AKP nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum la yaşadığı diyalogla gündem olan döner ustasının ardından; şimdi de yaşadığı geçim derdini anlatan emekli yurttaşın ifadeleri gündem oldu. Kurum a seslenen yurttaş, Emekli maaşı yetmiyor, çalışmak zorundayım. Sizi 20 sene savundum ama artık yüzüm yok savunmaya. Utanıyorum insanlardan dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

5. Esnaf ziyaretinde 22 senede ülkeyi nereden nereye getirdik diyen AKP nin İBB adayı Murat Kurum a, döner ustasının verdiği yanıt sosyal medyada gündem olmuştu.

Kurum un 22 senede ülkeyi nereden nereye getirdik sözlerine döner ustası Ama bak ben ustayım, maaşımla geçinemiyorum. Ben 1996 yılında 1 yıllık maaşımla babama ev almıştım. Şu anda bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum şeklinde yanıt vermişti.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    San Diego da yasadim 5 para etmez

Ama farketmez Amerikanin heryeri ayni. Parayi bulan Bodrumda yazlik ariyor.

Sunu hic unutma. Turkiyenin zenginleri degil fakirleri Amerikaya gelir. Zenginler asla Turkiyeyi terketmez gezme haric.

Kazara bi hata yapip gelenlerde mutlaka eninde sonunda geri doner. Cunku parasi olana Turkiye cennettir.

Dediklerimi anlayacagini sanmiyorum cunku yasamadin bilemezsin.

O yolladigim videoyada bakarsan kimlerin kacak gitmeye calistigini gorursun.
    hayat kısa başka devletlere gidenler oranın marabası oluyor.....kafayı sıyırıp döndüğünde moruk oluyor....para çok ama huzur da kalmıyor....arkadaşı da olmuyor belli bir yaştan sonra....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7. MKK nın açıkladığı yatırımcı ve hesap sayılarına göre, pay senedi yatırımcı sayısı 23 Şubat ile sona eren haftada bir önceki haftaya göre 245 bin 272 kişi arttı.

Pay senedi yatırımcı sayısı 7 milyon 728 bin 937'den 7 milyon 974 bin 209 a çıktı.

Böylece son iki haftada artış 773 bin 773 e ulaştı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...medium=Ekonomi

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üstadım,
    [emoji23]
    Yakında laleliğe terfi edersin
    Eskiden lalelikte bi ünvandı
    Şimdi önüne gelen lale ünvanını kapıyor.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 747/1002 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •