Sayfa 1825/2208 İlkİlk ... 825132517251775181518231824182518261827183518751925 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 14,593 - 14,600 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Hayvan deyip geçmeyin, bunlar insandanlar. Hayvanlar seviye seviyedirler. En duyarsizlari Kuşlar ve reptillerdir. Kuşlarda cok büyük gelişme oldu. Artık reptiller gibi yaşamıyorlar. Merhamet duygusu hakim olmaya başladı.
    Hayvanlarda en üst seviye memelilerdir. Hayvanlar gelişme içindeler, çünkü şeytan bunlara musallat olmuyor. Şeytan insana musallattır.

Haksizlik karsisinda susan, dilsiz şeytandir.

Ben yapmadim, bana ne diyemezsin, kameralar var, herşey herkesin gözlerinin önünde oldu. Başaksehir'de kediyi öldüren, herkesin gozleri önunde, defalarca tekmeleyerek öldürdü.

Bu kişi hiçbir şey olmadan serbest kalirsa, buna şahit olan on milyonlarca kişinin hiç biri cennete gidemez. Para cezası olmaz.
    https://twitter.com/dokuz8haber/stat...24302473187370

Linkte video var.

Bakan Tunç: Cumhurbaşkanımız gece yarısı 'Nasıl olur böyle bir şey?' diye beni aradı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eros isimli kediyi katleden İbrahim Keloğlan'ın yargılama sürecine ilişkin açıklama yaptı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız bir gece yarısı 'Nasıl olur böyle bir şey?' diye beni aradı. Yargılama yeniden başlayacak."
    Abi Tayyip Ağam beni okuyor be ya...)))))))))))))))
    Yargıya mudahale ama nasıl serbest kalıyor?
    @erefefik

2. İtalya Başbakanı Meloni:

“Rusya Ukrayna’yı işgal etmeseydi, Hamas İsrail’e saldırmazdı.”
    G7 ülkelerinden birinin başbakanı, mutlaka istihbarat raporlarina gore konusuyordur.
    Lisede Mantik diye bir ders vardı.
    @erefefik

3. SavunmaTR
    @SavunmaTR
    📍 Türk savaş gemileri Somali karasularını koruyabilir

Somali ile Türkiye arasında imzalanan savunma anlaşma kapsamında Türk savaş gemilerinin, Somali karasularının güvenliğini sağlaması değerlendiriliyor.

Etiyopya, Kızıldeniz'e erişim için Somaliland ile anlaşma imzalamış, Somali de bu anlaşmanın karşısında durmuştu. Bu iki ülke, Kızıldeniz'de karşı karşıya gelebilir.

Savunma anlaşması kapsamında kurulması planlanan Somali donanması için gemi ve liman üretilmesi ve Somali Hava Kuvvetlerinin güçlendirilmesi ve kara kuvvetlerine mühimmat, teçhizat ve lojistik destek sağlanması hedefleniyor. Bu süreçte Türkiye, Somali ordusuna eğitim vermeyi ve ekipman sağlamayı sürdürecek.

Somali karasularının korunması ve bu hedeflerin gerçekleşmesi için Türkiye'nin Somali'de bir deniz üssü kurması değerlendiriliyor.

Somali Cumhurbaşkanı Barre: Türkiye ile yaptığımız savunma anlaşması tarihi bir anlaşma.e Terörizm, korsanlık, yasadışı balıkçılık, zehirli atık depolama ve ülkenin kıyılarına yönelik her türlü dış ihlal veya tehdit artık önlenecek.

MEE'ye konuşan Somalili bir kaynak: Türk savaş gemileri Somali denizlerinde konuşlandırılacak ve bu gemiler Somali'yi korsanlık ve terörizme karşı koruyacak.

MEE'ye konuşan Türk kaynaklar: Konu petrol ve gaz gibi potansiyel su altı kaynaklarına gelince, Eş-Şebab meselesinin kesin olarak ele alınması ve ayrılıkçı devletlerle olan toprak anlaşmazlıklarının ele alınması gerekiyor.

Anlaşma Etiyopya'nın hamlesine karşı bir denge unsuru olarak görülebilir ancak Türkiye aynı zamanda Etiyopya ile dostane ilişkilere sahip ve buna zarar verme niyetinde değil. Türkiye'nin Somali'de Mogadişu'nun El Şebab'a karşı savaşmasına yardımcı olan silahlı insansız hava araçları var. Aynı insansız hava araçları açıkça Etiyopya'ya satıldı ve bu da onu 2022'de Tigray'e karşı feci bir yenilgiden kurtardı.
    @erefefik

4. https://sputniknews.com.tr/20240225/...081090287.html

Zaporojye idaresi: Rus ordusu Rabotino’ya girdi.
    Eğer Abd, Ukrayna'ya desteğini keserse ne olacak? Ukrayna'ya desteği kesmek demek, Avrupa'yi ortada birakmak demek.
    Bize "şayet Suriye'de Ruslarla çatısmaya girersek, Nato'nun bizi korumayacagı" söylenmisti. Hava savunma sistemleri vermediler. Parasini verdigimiz halde F35'leri vermediler. Ruslardan S400 aldik.
    Ne kadar dogru yaptigimiz şimdi anlaşildi mi?
    Şuan Rus donanmasina ait askeri gemiler, Ingiliz deniz sahalarini, Rus hava kuvvetleri de hava sahalarini ihlal ediyorlar. ))))))))))))))
    Pazarlik gucumuz cok yuksek. Hic olmadigi kadar yuksek.
    @erefefik

5. Bay Woland
    @_agustoperez
    ·
    10s
    "Şunlar bi gitsinler de" diyerek CHP'ye oy vermek, oy verme çağrısında bulunmak.
    Estihbarat geldi. İzmir Belediyesi Akp'ye geçmeden, gitmeyecekler. ))))))))))
    @erefefik

6. Yürü be Imamoglu...
    Çıngıraklı yılanlar, çıyanlar, hamam böcekleri partinin içinde.
    Bölücü ve mezhepçilere hic ihtiyacin yok. Ezip geç şunlari, defolup gitsinler.
    @erefefik

7. Durduk yerde mide koruyucu da içmemek lazim.
    @erefefik

8. ABD Hava Kuvvetlerinde görevli bir asker, İsrail büyükelçiliği önünde "Ben artık soykırımın suç ortağı olmayacağım, Filistin'i özgürleştirin" diye bağırarak kendini ateşe verdi.
    @erefefik

Sayfa 1825/2208 İlkİlk ... 825132517251775181518231824182518261827183518751925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •