Originally Posted by
müzikal
Evet msci emirleri eksiksiz gerçekleştirildi. Üzerine patrondan yanarlı dönerli de geldi.
Demek ki neymiş; her manipülasyonun arkasından patronlar çıkarmış. Şirket nasıl mundar edilir sayfasına bir çentik daha atıldı. Aylardır yapmayın etmeyin diyen müzikal yine haklı çıktı.
Sevgili keko sen bari alet olmasaydın bu işlere. Niyetin iyidir muhakkak ama burada yapmış olduğun paylaşımlar, patronun ekmeğine yağ sürdü. Gerek yoktu bunlara, zaten her şey ortadaydı
Hadi geçmiş olsun.
dostum yine de sıkıntı olmayacağına inanıyorum...panikçiler varsa ?? onların malları alınır sonrasında tekrardan dengeye oturur diye düşünüyorum...tabi patron bu malları doğrudan borsada mı satar yoksa anlaştığı kurumsal yatırımcılara mı ?? bu kadar güzel beklenti varken bence bir çok kurum da yatırımcı da talep edebilir...ben korkmuyorum dostum...sıkıntı yok ...biliyorsunuz ki bu yıl için 60-70 tl lik fiyatlar bile bana yeterli geliyordu..bu yılın daha ikinci ayında neredeyse 70 tl yi gördük...bu sorun da güzelce hal olduktan sonra yeni zirveleri göreceğimize inanıyorum...durmak yok yola devam...satanların veya satacak olanların da yolu ve bahtı açık olsun diyorum...benim vardır bir hayalim...gölge etmeyin başka ihsan istemem...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri