Sayfa 826/1002 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Ben geçen yıl bir gün sayıştay diye bir kurum hala var mıdır acaba, lagvedildi mi diye endişeye düştüm.Sonra farkettim kapatılmamış.Acaba sayıştaydakiler ne yapıyorlar ,günleri nasıl geçiyor,ilginç bir durum,tamamen işlevsiz bir kuruma gidiyorsun bir halta yaramadığını bildiğin halde manasız manasız rapor yazmakla uğraşıyorsun,hazin bir durum.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hayat pahalılığı ile mücadele ettiklerini belirten Erdoğan, En çok etkilediği kesimlerin başında emeklilerimiz vardır. Her ne kadar emekli maaşlarını bizden önceki dönemlerle kıyas edilemeyecek seviyelere çıkarmış olsak da gönlümüz vatandaşlarımızın hayatlarını daha iyi şartlarda sürdürmesini istiyor dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ign=Cumhuriyet
    Yaşı fazla olan emekliler hesap yapamayabilirler.

Ya da unutkanlıkları olabilir.

Ben olsam o nedenle her kentin en az 50 yerine bir apartman büyüklüğündeki bir pankartı 2002 deki emeklinin dolar maaşını ve asgari ücreti yanyana koyardım.

Bir kaç milyon emekilinin farkındalığı yaşanır.

Yine et kuyruklarını, pazardan çöp toplayanların resmini asardım.

Gençler için ise yüzde sadece 1 yılda yüzde 300 zam yaptıkları ÖSYM sınav ücretini üniversitelerin girişine dev bir pankartla asardım.

Muhalefetteki kişilerin dev fotoğrafları ne boka yarayacak anlamıyorum. Ona bakıp mı oy verecekler.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu görüntülere ve İnceninkilere VPN den ulaşılabiliyor mu?

Hakikaten RTE nin dediği gibi o kadar "genel" olup hangi yüzle siyasete devam edebiliyorlar?
    Baykal iki sol adayın yarıştığı seçimde İstanbulu RTE ye hediye etmedi mi?

İnce de RTE nin bir kez daha seçilmesi için bölücülük yapmadı mı?

Bu iki de ne RTE fanıymış birader...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O sonuçlar için partiler arası omerta var.herkes neyin ne olduğunu biliyor ve kendi rolünü oynuyor.bizi kekliyorlar
    Abd yi bile Biden yönetiyor gösteren bir güç var, biz de normal demokrasi olduguna inanmak ic8n saf olmak lazım

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yaşı fazla olan emekliler hesap yapamayabilirler.

Ya da unutkanlıkları olabilir.

Ben olsam o nedenle her kentin en az 50 yerine bir apartman büyüklüğündeki bir pankartı 2002 deki emeklinin dolar maaşını ve asgari ücreti yanyana koyardım.

Bir kaç milyon emekilinin farkındalığı yaşanır.

Yine et kuyruklarını, pazardan çöp toplayanların resmini asardım.

Gençler için ise yüzde sadece 1 yılda yüzde 300 zam yaptıkları ÖSYM sınav ücretini üniversitelerin girişine dev bir pankartla asardım.

Muhalefetteki kişilerin dev fotoğrafları ne boka yarayacak anlamıyorum. Ona bakıp mı oy verecekler.
    Yok o zaman mazallah seçim falan kazanılır.O iş yaş,olmaz.Pilava uymaz

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Abd yi bile Biden yönetiyor gösteren bir güç var, biz de normal demokrasi olduguna inanmak ic8n saf olmak lazım
    Ben de onu diyorum sn yapraksız yonca.Bu ortaoyunundan sıkıldım,bu muhalefet iktidar el ele bizi kekliyorlar deyince bu seçim son seçim,bu seçim çok hayati,şimdi zamanı değil şu bu sıkıldım

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok o zaman mazallah seçim falan kazanılır.O iş yaş,olmaz.Pilava uymaz
    Koyun o pankarta baktığında ne anlayacak gibi. Bu siyaset beni babamla düşman etti. TV açmıyorum o haber kanalı yazıları okumuyorum kafam rahat. Babam gelince iki dk da deliye döndüm. Eğer biri duysa ömür boyu Silivri'den çıkamam. Tekerleği bir kazıttım tekerleğin çeliği bile parçalandı.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Jacob Rothschild, David Rockefeller, Henry Kissinger hepsi geberdi, yok artık derin güçler, illuminati ot bok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 826/1002 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •