Sayfa 827/1002 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Bir siyasetçi ahlaksızlık yapıyorsa ve ortaya çıkmışsa köşesine çekilmeli.

Çekilmiyorsa ve iktidarın işine gelecek şeylerle tekrar ortaya çıkmışsa mutlaka çok daha vahim kasetleri vardır.

Ben olsam madem böyle yapıyor, bu kişinin ortaya çıkan artık halka mal olmuş görüntülerini milyonlarca kişiye sms ve mail ile iletirdim.

Hani eski kovboy filmlerinde rezil kişileri katrana bulayıp tüylerle örtüp kasaba meydanında gezdirirler ya, bu yönetim onun modern versiyonu olurdu.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ömer Bolat ticaret bakanıymış, yeminlen ismini bugün duydum.
    Bende Ahmet Necdet Sezer, Abdullah Gül e kadar çoğunu sayarım. Ondan sonra ki bakanları çok bilmem belki gözünden ışık çıkan bakan, birde oh oh diyen bakan hatrimda

3. Bohçacı ile RTE kanki olmadan önce MHP il yönetiminde ki bir arkadaşım RTE nin 150 bin kişilik silahlı gücü olduğunu söylemişti. Eğer bir şey olacaksa yine de bohçacı tarafından gelir diye düşünüyorum ama yeri ve zamanı kestirmek mümkün değil. Ama RTE sanki onun adamları pasifize etti.

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir siyasetçi ahlaksızlık yapıyorsa ve ortaya çıkmışsa köşesine çekilmeli.

Çekilmiyorsa ve iktidarın işine gelecek şeylerle tekrar ortaya çıkmışsa mutlaka çok daha vahim kasetleri vardır.

Ben olsam madem böyle yapıyor, bu kişinin ortaya çıkan artık halka mal olmuş görüntülerini milyonlarca kişiye sms ve mail ile iletirdim.

Hani eski kovboy filmlerinde rezil kişileri katrana bulayıp tüylerle örtüp kasaba meydanında gezdirirler ya, bu yönetim onun modern versiyonu olurdu.
    halk seçmeye devam ediyorsa niye köşesine çekilecek, daha fazla hırsızlık yapmaya devam etmeli

yolsuzluk yapan politikacının kasetleri ortaya çıktıktan sonra daha fazla götüremiyorsa esas o gün köşesine çekilmeli bence..

5. Yanında oturduğum belediye otobüsünde biri, Tövbe etmiş, itirafçı olmuş FETÖ ci siyasetçileri kodeste çürümek yerine yasalara uysun uymasın "gözü kapalı imza atabilme yeteneklerinden dolayı" en üst düzeydeki her makama gelebiliyorlar demişti.

Ben ileride sorun olmaz mı dediğimde "nasılsa büyüklerimiz bizi vekil neyim yapar suç ortaya çıksa bile soruşturmaz, zaman aşımına kadar bıraktırır, zaten partinin her durumda garanti yüzde 35 oyu olacağı için bir ömür bir şey çıkmaz" demişti.

Ben o kadar MİT vs var, yok olmaz öyle şey deyince, kaseti çıkan muhalif siyasetçiler de bu FETÖ cüler aklanıyorsa bizim ahlaksızlığımız unutulur, zaten iktidara da kendimizi kullandırıp dünyalık elde ederiz diye tekrar siyasete dönüyorlar

deyince de sen ne içtin demiştim.

Putin öldürür, bizde kaseti çıkar, sağlamken fiilen ölü hale getirip ömür boyu kendisinden yararlanılır diye sonlandırmıştı konuşmayı.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Japonya'yı sarsan "büyük" skandal!

Japonya'nın Takasago kentinde bir ortaokul müdürü, öğle arasında kahve otomatından 0,75 dolarlık bir fincan için para ödeyip 1,25 dolarlık kahve alırken yakalandı.

Okul müdürü öğrencilerden ve ailelerinden defalarca özür dilemesine rağmen görevine son verildi.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ömer Bolat ticaret bakanıymış, yeminlen ismini bugün duydum.
    Günaydın seçimden sonra ilk görevden alınacak olanda o
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben geçen yıl bir gün sayıştay diye bir kurum hala var mıdır acaba, lagvedildi mi diye endişeye düştüm.Sonra farkettim kapatılmamış.Acaba sayıştaydakiler ne yapıyorlar ,günleri nasıl geçiyor,ilginç bir durum,tamamen işlevsiz bir kuruma gidiyorsun bir halta yaramadığını bildiğin halde manasız manasız rapor yazmakla uğraşıyorsun,hazin bir durum.
    Sistemi değiştirdiler. Evrak denetimini bıraktılar. Muhasebe kayıtlarından rapor maddesi arıyorlar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 827/1002 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •