Sayfa 93/1004 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Viop LV

evrimi ataistlikle bağdaştırmak çok yanlış zaten direk faulsün abka.

bugün bilim dünyasının %99 u evrimi kabul eder.

haa tanırya inanır inanmaz ondan kime ne. bilimin umrunda bile değil.

ben proflardan cerrahlardan daha iyi bilirim biyologlardan ve organın tarihlerini vs diyosan o başka.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    EMLAK yanlış anlama ama değil sen ODTÜ BİYOLOJİ-fizik mezunu ile bile bu konuda tartışmışım ve kabullendirdik..

Atomlar iyonik-kovalent bağ KURAR...2hidrojen bir oksijen su eder...Ama asla maddeleri birleştirerek bir canlı oluşturamayız....

GLİKOZ-PROTEİN oluşturabiliriz ama asla bunları birleştirerek bir hücre veya organel yapamadık.ASLA-NEVER....

Açıkta bırakılan et çürü ve kurtlanır..Buı ortaokuıl fen kitabında yer alan bir deneydir.Orada yokluktan canlı oluşmaz...Havada taşınan sinek larvaları vs. ile bunlar ette ürer ve kurtcuk olur...

Hatta deneyde hava ile iletişim kesilince kurtcuk olmaz...

İnsanın mükemmellliği bence var.Ama aciz de yaratılmıştır..Bir virüs yeri geldiğinde seni alır götürür..

Mesela insanın 20*2000 frekans arası işitmesi zaaf değil mükemmelliktir. düşünsene yerde yürüyen pirelerin sesini duymak ne kadar kötüdür.veya bizim kzıl ötesini-x ışınlarını-gamayı görmememiz bir mükemmelliktir.

ha sen kısıtlı bilginle diyonki ben iki atomo birazda molekül falan birleştirdim. beyin yapayım dedin ama olmadı.

ee yeni vürüsler nasıl ortaya çıkıyor ?

onlarda mı dış dünyadan yaratılıp inip geliyor

toprağa tohumu atıyorsunda..

plastik çiçekler mi çıkıyor )

sırf inanıyorum diye gerçeği görmezden gelmekle kendini kandırırsın.

diyip konuyu kendimce kapadım yoksa orta çağ bilgileri ile durum tartışılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    evrimi ataistlikle bağdaştırmak çok yanlış zaten direk faulsün abka.

bugün bilim dünyasının %99 u evrimi kabul eder.

haa tanırya inanır inanmaz ondan kime ne. bilimin umrunda bile değil.

ben proflardan cerrahlardan daha iyi bilirim biyologlardan ve organın tarihlerini vs diyosan o başka.

Hayır evrim TEORİDİR..Yani bilimsel anlamda kanun değildir..Yani ispatlanmamıştır..

Mesela yerçekimi kanunu diyorum..Çünkü bu ispatlanmıştır..Hatta formülü var..Ama evrim teoridir.aynı BİNBAG teorisi gibi ..yani bir düşüncedir..

EVRİM tek kelimeyle tam bir saçmalıktır...

sana anlatayım...EFENDİM milyarlarca yıl önce dünya atmosferi farklı ve değişik atomlar birleşerek canlılar oluşmuş...sonra bunlardan oluşan milyonlşarca türden DOĞAL SELEKSİYON İLE en ideal türler kalmış...vs..

1- biz o zamanki atmosferi oluşturmamıza ragmen neden hala en ufak bir canlı elde edemiyoruz...PROTEİN değin canlı...yani HAREKET EDEN -ÜREYEN bir yaratık(canlılığın temel özelliği)

2- Madem doğal seleksiyonla milyonlarca tür oluştu...Bunlaradn organalrı asimetrik-çene yapısı -elleri bu mükemmel hale gelinceye kadar olan ara basamaklar nerede...?

mesela 3-10 gözlü ve asimetrik insana benzeyen bir yaratık olmalı(sonradan elenmiş)ÇENE MÜKEMMELDİR..ÖNDE KESİCİ ARKADA AZI..Bundan daha mükemmel çene yok..peki HER ORGAN İÇİN BU MÜKEMMEL GELMEDEN olan ara basamaklar nerede?

Bir arabanın evriminde pek çok HATALI BASMAK ÇIKMIŞTIR...biz onları görüyoruz....Ama burada HATALI-organları ASİMETRİK hiçbir canlı yok..Gözler-kulaklar-kollar asimetrik olabilirdi...

sadece organlarımızın simetrik olması bile 1/milyondan daha düşüktür.

Bana çogu aydurulmuş veya kafası tuhaf-bazıları gerçek goril..olanalrı gösterme...Onlarda bile mükemmellik var..çene-dişler vs...ben SAKAT AMA BİR-4 NESİL SONRA iptal olmuş ara türeleri soruyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ha sen kısıtlı bilginle diyonki ben iki atomo birazda molekül falan birleştirdim. beyin yapayım dedin ama olmadı.

ee yeni vürüsler nasıl ortaya çıkıyor ?

onlarda mı dış dünyadan yaratılıp inip geliyor
    VİRÜSLER canlı olarak kabul edilir.Onlar değişim geçirirler..Ama bu evrim değildir..farklı özellikte yine virüs ortaya çıkar..

Bunun bir benzeri insanlarda olur...Mesela anne-baba birleşince KROSİNG OVER-GENLERDE PARÇE DEĞİŞİMİ olur..ve anne babaya benzeyen -aynı zamanda FARKLI NESİLLER OLUŞUR..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    toprağa tohumu atıyorsunda..

plastik çiçekler mi çıkıyor )

sırf inanıyorum diye gerçeği görmezden gelmekle kendini kandırırsın.

diyip konuyu kendimce kapadım yoksa orta çağ bilgileri ile durum tartışılmaz

kardeş..sen daha biyolojinin en temelini bilmiyorsun..ortaokul fen kitabı konusu bu.

FİZİK-BİYOLOJİ kanunları vardır.Buna ilahiyatta ADETULLAH derler..yani ALLAHIN kainat kanunu derler.Suyu sıfır derece yaparsan donar..

Tohumu atarsın..Gerekli koşul varsa(toprak-mineral -su) işte o zaman o dehşet olay oluyor.

Tohum yumurta gibi(yumurtadan civciv çıkması gibi) agacı çıkarır..Onu yaparken fotosentez yapar..tek bir molekül için 100 kademe vardır.Güneşten ışığı alır.onu bağlar..topraktan mineral aılır...ve OKSİJEN üretir ve sana bir elma verir..

Fotosenteze hiç girme ..Orayı çözmek-anlamak o kadar zor ki...Boşuna demiyorum hayatımızın her sahnesi esasında mücizevi bir olaylarla dönüyor.

abka çok cahilce yazılar.

teori nedir.. kanun nedir. gibi şeyleri en azından anlamlarını öğren öyle gel.

yani 101 den başla. sana tavsiyem.

ama cahil söylemine karşılık en azından temelden .. evrim teoridir teori olarakda kalacaktır .. ancak doğanın kanunudur. niye basit kimyasal tepkimeler vs fizik kanunları dahil.

bir bilimsel kanun ise yer çekimi kanunu denir niye.. çünkü defalarca test etsende aynı sonucu verir ) test edilsede sonuç aynıdır bu nedenle kanundur.

evrim ise her durumda farklı sonuçlar türetilebileceği gibi. teoridir.. ama kimya ve fizik yasaları olmasıyla doğanun kanunudur .

sen daha en temeli bilmiyorsun atıp tutuyorsun beyaa..

pff

Sayfa 93/1004 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •