Organların şımarık olmadi bile milyonda bir olasılık.. Ortopediden,dis hekiminden,izafiyetten bahsediyorum.Isik hızı diyorum.Suyun yoğunluğu diyorum..4 derece ...
Tüm dünya birleşse bir canlı yapamıyoruz diyorum..
Bahsettiklerimi öys de fende derece yapanlar anlar veya biyolog,fizik hocaları...
Sen dedeler diyorsun.Aga senin deden ne mezunu?
Ben bu işlerde tez yazanlarla tartıştım...
...onların gözünde perde vardır.Asla ikna edemezsin....Ayetini defalarca gördüm
Derdim evrim değil.. Ama bu saçma,dine ters zirvaligi matah bir şey gibi ILKOKUL 4 .SINIF fen bilgisine bile sahip olmadan gelipte buraya yazma..
Açıkta kalan etten kurtçuk çıkmasını hala okumamışsın.benim öğlen bu deneyi 4.sınıfta yaptı.. Suyun dipte donmamasini 6300 km uzaklıktaki MAGMAYA bağladın...😀😀😀
Organların simetrik olması olacaktı
yazıklar olsun birde eğitimcisin derdim ama demiyorum çinki niye bunlar normal bunlar olacak evrimde çeşitlilik temel kuraldır :D su nasıl donar benim verdiğim kaynaklara güvenmiyosan aç yotube sor yaw. işte o kadar basit.
özetle bu dünyadaki herşey ama herşey ama herşey.
fizik kimya kurallarına uymak zo run da öğrencilerine öyle bi mucize oluyo işte o nedenle su donuyo diye dedenden kalma masalları anlatmaya devam et.
binlerce dünya düzdürcüleri tonla video izlet makale okut hala düz derler.. bırak onu tutup uzaya çıkar indir. yine düzdür diyecek.
doğanın ayetleri yeterince açık sanırımdünya düzdürcüler sayesinde.
ha organlarıda anlatırımda bu kezde terayağ nasıl eriyo demekki bir mucize oluyor diyip kendince evrimi çürüttüm dersin.
bir eğitimcinin bu kadar düşmesini beklemezdimo nedenle son yazım.
Yer İmleri