https://mezopotamyaajansi35.com/tum-...nt/view/234557
Karar 17.02.2024 tarihli Resmi gazetede de yayınlandı. Ama Ege Gübre sağır ve dilsiz. KAP ta haber var mı yok. Tek haber yönetim kurulu üye sayısı 5 miş de 7 ye çıkacakmış. Gerçi bu haber de bana göre birşeylerin habercisi, durduk yere yönetim kurulu üye sayısı neden artırılıyor, hisse devri mi olacak acaba?
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yönetim kuruluna bağfaşın yönetim kurulu başkanı Yahya kemal gençer ve çocuğu girecek. o yüzden üye sayısı 7 den 9 a çıkıyor.
Recep Gençer holdingteki hisselerini çocuklara devretti. Yahya kemalinde %12 hissesi oldu.
92 yaşındaki Recep Gençerin %18 Çocukların %12+%12+%12= %54+ halka açık %46 = %100
Bildiğim kadar Boğaziçi sigortanın sahipleri halka açık kısımdan %7 civarı toplamıştı. 15 yıldır taşıyorlar. Recep Gençerin vefatından sonra kardeşler arasında bir mücadele başlayacak. Aynı mücadele Bağfaşta da var. Orada da Recep Gençer %38, Holding %6, halka açıklık %56. Borsadaki hisseleri kim toplamışsa yönetimde o söz sahibi olacak. Tabi birde çağrı yapılma zorunluluğu doğar mı ona bakmak lazım. YTD....
TETEMAT GIDA gibi bir bomba patlatır mı bilinmez.....YTD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Geçen yıl 22 şubattı sanırım bilanço tarihi. Bu sene hala bir açıklama yok. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Kıpraşacak gibi oluyor arada
Ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri