Döviz ve altın alıyor insanlar. Her seçim öncesi olduğu gibi.. Kripto yükselince oraya da giden olmuştur. Para çıkıyor sonuçta....
Kripto keşke bende alıp kenara atsaymışım. Güvenli değil vs diye yapmadıkZaten sadece bitcoin ve eterium u biliyorum...
Bakalım kanunlaşsın gireriz o tarafa geçte olsa![]()
Bazen bir arkadaşınla bir pazara veya pasaja girersin ve alınacak şey bulamazsın, arkadaşın da vakit harcamayalım yürü gidelim burada alınacak bir şey yok der. Benim içimi burar bu söz illa bir şey almaya çalışırım.
Güzel bir söz varmış, Allah herkesin çarşısına pazar versin.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Annesi ölmüşlere gelsin
Kuş sütü eksik ama yine evlat hasreti olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=JU-mL59mVXw
Yine yeşillendi cennet bağları.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
hisse alınıp üzerine yatılacak zaman var , trade edilecek zaman var .
biz 2 yönlü oynuyoruz akçay.
millet bunu farklı anlıyor daha doğrusu anlamıyor umurumdada değil.
2.50-3.02 alıp sattık.
geldik %10 aşağı gelmiş kuşa tepkiye oynar diye infodan bir kamil çıktı 2 gündür ha babam satıyor
277.500 maliyet vardı 276 stoplos olduk.Bak bugun bile satıyor ınfodaki lavuk 686 milyon.
1.5 ay önce aldığım fiyata geliyor gelsin bakalım alım için bekliyorum o ağacın altında.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
2.50 dip dedik mala girdik burası X sitesi değil
BASİT simülasyonu çizdik buraya ozaman koyduk 3.02 benim beklentimdi .3.05 yaptı badem spor.
grafa göre oyun oynuyoruz alıp yatıcağın zaman farklı çıkıp alttan bir daha gireceğin zaman farklı ha tepkilerde trade edebilen eder.
bu işler meziyet işi yapamayan yapanı kıskanıyor başlıyor masal anlatmaya.Ben yapan taraftayım çok şükür kazanıyorum.
benden daha iyileride var biliyorum görüyorumda ama hiç bir zaman o olmaz bu olmaz diye sidik yarıştırmam.
bu yüzden kim en güzel nasıl kazanıyorsa onu yapsın.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
KAP: EREGL [ ] EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1255113 Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
Şirketimizin 31 Mart 2023 tarihli 79 no.lu Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda onaylanmış olan "Pay Geri Alım Programı" ve 27 Nisan 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı kapsamında verilen yetkiye istinaden 5 Mart 2024 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir.
5 Mart 2024 tarihinde 45,46 TL - 45,94 TL fiyat aralığından (ortalama 45,70 TL) 1.000.000 adet pay geri alınmıştır. İşlemin toplam tutarı 45.695.499 TL'dir.
Bu işlemlerle birlikte, 5 Mart 2024 tarihi itibarıyla geri alınan payların toplam nominal değeri 23.905.000 TL olup, bu payların sermayeye oranı %0,683'e ulaşmıştır.
Yer İmleri