Sayfa 197/1004 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop LV

1. Sabancı Fonu işleme başlamış.

<<<<<<<<<<
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...n-caldi/308162

Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu, Borsa İstanbul ev sahipliğinde düzenlenen Gong Töreni ile yatırımcılarla buluştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    abeyler gündüz bitcoin den bahsedilmiş. 69 ile yeterince zevk alan bitcoin yükselişini tamamlamış vaziyette ve ideal seviyesi 15.000 civarına çekilmesi. ben hiç almadım fakat gelirse 20.000 altında alırım accuk sanırım.
    Ben bitcoin den anlamam da o kadar düşmesi için sebep var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

İpin ucunu verdim gitti...

YTD
    Fakirlikten kurtulamayacagiz hepzopa . U30 dan başka hisse bilmeyince bu neyin grafiği olabilir diye bakinip duruyoruz . En iyisi gelirse 40 liradan Ereğli alayım.😂

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben bitcoin den anlamam da o kadar düşmesi için sebep var mı?
    her şeyin düşeceğini varsayarsak sebep gösterilebilir bence emregunes abey

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ders almıyoruz. Domatesi marketten seçerek alan adamlar, tüm parasını sanal bir adamın lafı ile hisse alırken kullanıyor. Belki kendi çoluğu çocuğu istese vermez parasını...Ben üzülmüyorum bunlara. Ben de isterim hiç kafamı yormayayım, biri desin paramı 3 ayda 5 e katlayayım ama gerçek hayat öyle değil...
    Geçen gün twitter'da biri yazmış, Tankut Beydi galiba;

XU030 kağıtları veya büyük XU100 kağıtları yabancı gelmediği için, nispeten yükselişleri kısıtlı oldu dolar bazında, misal 3X-4X yaptılar dolar bazında, ama yan tahtalar 8x-10X yaptı rallide....Çoğu bunların aracı kurum/fon/spekülatör tahtası, tahta küçük olunca yardırıyorlar dedi. Twitter dışında da haber trafiği var, müşterilere söylüyorlar bunları bi şekilde...Bizim bi abi vardı dealeri görürdü hep, sorardı misal, nasıl piyasa, ne alıyorlar, var mı kağıt diye...alırdı ne teknik ne temel ne takas....genelde hep yardırırdı...o da bi avanta attırırdı ablaya...böyle bi simbiyotik ilişki geliştirmişler....endeks kaç diye bazen merak edip baktığı olurdu..yoksa endeksle işi yoktu...tabi o ona, o buna söylerken, haber trafiği yayılıyor.

XTUMY yine iyi gitti...bakalım..daha henüz başlamadı sanırım düşmeye...YTD

6.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    abeyler gündüz bitcoin den bahsedilmiş. 69 ile yeterince zevk alan bitcoin yükselişini tamamlamış vaziyette ve ideal seviyesi 15.000 civarına çekilmesi. ben hiç almadım fakat gelirse 20.000 altında alırım accuk sanırım.
    aynen hemen az geri çekilince 15 bin naralari bence 30 x olacak alt coinler 1 seneye
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    her şeyin düşeceğini varsayarsak sebep gösterilebilir bence emregunes abey
    Düşmez kalkmaz bir Allah diyorsun

8. 14 yıldır altın almıyorum ama 14 yıldır ons altın yorumları var ve ons altın hala aynı seviyede boşuna yorumlar ... 20 sene de bir rallisi oluyor ons altının daha 6 sene daha var )))

Sayfa 197/1004 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •