Sayfa 273/1004 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Viop LV

-4 açmıyormuyduk bu ne yaw.

töbe yaraaab

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    -4 açmıyormuyduk bu ne yaw.

töbe yaraaab

Tepki hareketi şu an için...
    9000 üstünde kalması lazım teknik olarak...En azından düşeni kırmış olur. Kısa vade ortalamalar da orada.
    Orta vade yükseliş ama kısa vade düşüş piyasası şu an...

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    18000'e... 10000

longcunun 8000 pivanı iç edilmiş durumda, aklına gelirde tahsilata geçerlerse... yandık

933850 1 kademe şort

991700 kırılmaz ise pozu sorgularım
    şerro dün benim longu vermedi makası açarak. bugün de makası aynı yere getirdi.

gel de para kazan bu şartlarda.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bence hazır değiller......dün odesada yunan başbakanı ölecekti.....düşün böyle bir şey olsaydı ne olurdu....
    Hocam o bir uyariydi bence,anlayana tabi,batı dediğimiz toplum artık rahatlıktan her türlü bize göre pisliği, onlara göre

Yasam özgürlüğünü, çoktan aştı,bence savaşida onlar başlatacak,baslarsa eğer şaşırmayın Avrupalı sığınmacılara da

Misafirlik edicez.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

spotun 14:00 da başlayacak seanslık barları ilginç olacak... bakalım o zaman dek vadelide hamle yapacak mı ?

991900 kırılıyormuş... birde bakmışız 983500 töbe töbe

6. boşuna demedik kasım ayında altına geçiyoruz diye...

dolar bazında varlıgımı %10 artırmıs olduk...

şimdi satsam altınları %10 daha fazla doları yerine koyabilirim...

fakat artık dolarla işim olmaz...

o defter sonsuza kadar kapandı...

Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hocam o bir uyariydi bence,anlayana tabi,batı dediğimiz toplum artık rahatlıktan her türlü bize göre pisliği, onlara göre

Yasam özgürlüğünü, çoktan aştı,bence savaşida onlar başlatacak,baslarsa eğer şaşırmayın Avrupalı sığınmacılara da

Misafirlik edicez.
    Bizi 70-80 sene önce birbirimize düşman etmişler biz hala orada kalmışız. Adamların aslında ne çevirdiğinden bu ülkenin herşeyi çok biliyorum sanan kesmi en çok bir haber. Dolayısıyla Ülkenin çoğu bir haber. Hayal dünyasında yaşıyor bazıları. Halbuki bizim artık ülkenin insanları olarak uyanmamız lazım.Siyasetçinin işi o bir birine ne derse desin ki yalanda konuşabilir.Belden aşağıda vurabilir.Öyle bir iş siyaset.Biz halk olarak birbirimize bu seviyede olmamalıyız.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün bende hiç siftah yapmadım, makinaya cetonu atsam mı atmasam mı diye bakıp duruyorum, algıları bi günde 180 derece değiştirebiliyor herif
    Sence kaç nolu yerdeyiz pisyedili abi

Nerede olduğumuzu bilemiyorum Bozkurt .
    bilenlere sormak lazım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 273/1004 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •