Sayfa 300/1004 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Reis yarın fıtch var ,, ayrıca dünya kadınlar günü var etkisi olurmu ? hazır başkan da ortada yokken sürerlermi yukarı
    istirham etsem analizinizi
    https://www.youtube.com/watch?v=-6cgTrkqqF0
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam seansında böbreğin tekini satıp full artı full real time online olmayarak lönkledim dayu
    Yarın tutup başgan gelürse, gandurdum mertabimin palişkosunu yihhahohu neeeeeyyy hahaha diyerek şorttum diycem
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post6740872

Yakışırrr
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Borsa , +%3 artı ve yazan yok ...buna ne diyorduk ..sentiment

XU030YVADE ,1011800 gördü 1011475 kapattı ..
    Tüm dostlarıma huzurlu bir gece dileylilerim

https://www.youtube.com/watch?v=s7ACyrlls9o
    Hayat hoş gerisi boş

4. İyi geceler tatlı rüyalar mertabi her şey gönlünce olsun
    Hayat hoş gerisi boş
    Hamdım Piştim Yandım

5. Midas paso ceza almış. Bülten bir sayfa buna ayırmış. Böyle pervasız davranmak ta ne bilim..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Astor da sıkıntılı sürece girdi. Firmalar hep kurumsala satış diyor da sonra İskontolu malı verdikleri kurumsal ! tahtada malı satmaya başlıyor... İskontolu aldığı için de fiyatı aşağı doğru baskılar şekilde umursamadan satıyor..Bunda da öyle olmaz inşallah..

İşlem yapanlar dikkat etmeli bence... Onay sonrası lot başı Kaç paradan satacak vs tak diye ansızın Kap a düşer..
    ..........

[emoji664] Astor sermayesinin %2,99'una denk gelen 29.900.000 adet (B) Grubu Astor payının işlem görebilir hale getirilmesi için MKK'ya başvurdu

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Astor da sıkıntılı sürece girdi. Firmalar hep kurumsala satış diyor da sonra İskontolu malı verdikleri kurumsal ! tahtada malı satmaya başlıyor... İskontolu aldığı için de fiyatı aşağı doğru baskılar şekilde umursamadan satıyor..Bunda da öyle olmaz inşallah..

İşlem yapanlar dikkat etmeli bence... Onay sonrası lot başı Kaç paradan satacak vs tak diye ansızın Kap a düşer..
    ..........

[emoji664] Astor sermayesinin %2,99'una denk gelen 29.900.000 adet (B) Grubu Astor payının işlem görebilir hale getirilmesi için MKK'ya başvurdu
    O iş KONTR işi gibi olur. O firmanın sektör olarak işleri gani gani zaten.Daha da ihtiyaç artacak. Patronun dalga dümene ihtiyacı yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 300/1004 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •