Sayfa 337/1004 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Erkekler günü yok çünkü her erkeğe gününü gösterecek bir kadın vardır
    mantıklı geldi.

şöyle akıl yürüteyim. 14 şubat haftası kuyumcuya gitmemişsen o yıl artık adamımızın yılı olmuştur. her günü ile beraber

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Tebrik edeyim de ne için tebrik etmem lazım bir bileyim

Viopta stop oldun ,Tuprs böyle bir günde kırmızı
    4 işlem yapıyorum anında 2 yannuşumu cimbizla çekip alıyon
    Onnardan zarar yazdım ikide bir kafama kakıyon, bugün kamyonla mal aldıklarımı yazmıyon illa moral bozucan zaten tüpcü gıcık etti beni gün boyu, al sana bombe dedim
    bende reklamımı yayından kaldırdım. Ahhhahahaa
    Sen şindi elime düştün, o actığın şortların görüntüsünü aldım, herif fışkırttırırsa naber mertabi diycem
    Hamdım Piştim Yandım

3. Palişkooma gene full iltifat ettim ,kuru kuruya kutlamak olmaz ..bi de huzuren kutlamak lazım

Veeee ,kimine göre 11 ayın kimin göre 12 ayın sultanı RAMAZAN pazartesi başlıyor ...

Fakir bendeniz ,Hedonizm ekolundan olduğumdan ve fakat kendimce nisbeten de olsa inançlı biri olduğumdan ..Bu ay'da alkol almıyorum ..perşembeyi cuma ya bağlayan gecelerde olduğum gibi ..
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    mantıklı geldi.

şöyle akıl yürüteyim. 14 şubat haftası kuyumcuya gitmemişsen o yıl artık adamımızın yılı olmuştur. her günü ile beraber
    Mantığını tam anlamadım desem ..darılmazsın umarım
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    4 işlem yapıyorum anında 2 yannuşumu cimbizla çekip alıyon
    Onnardan zarar yazdım ikide bir kafama kakıyon, bugün kamyonla mal aldıklarımı yazmıyon illa moral bozucan zaten tüpcü gıcık etti beni gün boyu, al sana bombe dedim
    bende reklamımı yayından kaldırdım. Ahhhahahaa
    Sen şindi elime düştün, o actığın şortların görüntüsünü aldım, herif fışkırttırırsa naber mertabi diycem
    Defalarca en eski dostum dedim senin için ..bu kadar sene dostluğumuza binaen ..2 defa rica da bulundum ..

biri 2 yıl önce , ben yarın yokum ..kapanışı yaz lütfen dedim ..yapmadın

İki ,bugün ,Borat videosu at dedim ,karşılıksız iş yapmam dedin ..

Bu mu dostluk ?
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SP500 ne yapmak istiyor?

Bu gün not beklentisi var mı?..Yoksa sadece görünüm mü?

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Palişkooma gene full iltifat ettim ,kuru kuruya kutlamak olmaz ..bi de huzuren kutlamak lazım

Veeee ,kimine göre 11 ayın kimin göre 12 ayın sultanı RAMAZAN pazartesi başlıyor ...

Fakir bendeniz ,Hedonizm ekolundan olduğumdan ve fakat kendimce nisbeten de olsa inançlı biri olduğumdan ..Bu ay'da alkol almıyorum ..perşembeyi cuma ya bağlayan gecelerde olduğum gibi ..
    Hafta sonu geldi ,katrilyonlarca kazançtan sonra ve kadınlar günü iken -bi aleme akacaam ,1 ay içemiyecem için hafta sonu full içecem alkol komasına karşı- Çam Sakura daki tüm nöteçi şefleri uyardım -geldiğimde ekip hazır olsun

Bi de kutlamaya giderken yoldaki çiçekçi ve kuyumcuları da tek be tek ziyaret etmem lazım ..kuru kuruya kutlama mı olur
    Hayat hoş gerisi boş

8. Hazır Amerika o kadar maviden kırmızıyken ben bi hazırlıklara başliyim .. 21 e doğru yalı dan çıkacam

10231.00
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 337/1004 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •