ons çok güçlü. kapalı çarşı fiyatları spottan daha fazla arttı dikkat etmek lazım bugünlerde binanceden ortalık yatışana kadar paxg almak mantıklı olabilir.![]()
ons çok güçlü. kapalı çarşı fiyatları spottan daha fazla arttı dikkat etmek lazım bugünlerde binanceden ortalık yatışana kadar paxg almak mantıklı olabilir.![]()
her yerden demettü kazandırır mı?
29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026
HKM kardeş, aynen dediğimi yapıyorlar. Bu küreselciler Amerikayı ayağa kalkmamak üzere çökertmeyi kesin kafaya koymuşlar. Sistemi çökertmeden önce Kemale yani Nirvanaya erdiriyorlar. Sonra en zirvede iken, hiç kimse beklemezken Zevale erdirecekler uçurumdan aşağı yuvarlayacaklar acımadan dibin dibine çökertecekler.
Magnificient 7 hisseleri 30 Trilyon$ a doğru gidiyor. Bu rakam akıl almaz bir seviye.
Magnificent 7 hisselerini %50 si Amerika harici dış yabancı kurumlarda. Bir çöküş olursa sadece Amerika batmaz, bildiğin Norveç emeklilik fonu, İsviçre merkez bankası, İngiltere emeklilik fonları, vb dev yatırımcılar hepsi komple batar.
![]()
Olabilir valla mantıklı.Ben bu ara gümüşü izlemedeyim,bu çakal jp morgan ın çok sıkışacağı zamanlar geliyor gibi.Ben 5 yıldır tilt oldum,yıllarca bunlara kızan yüzlerce yatırımcı ,kurum vs vardır.Gümüş bir patlarsa bitcoin gibi olur.İzlemedeyim.Teorinin birinci kısmı tuttu,emtia yükseliyor,borsa da yüzde 10 düşse borsaya dönerim diyordum ama sanırım fikrimi değiştireceğim,bu emtiada daha uzun durmak daha mantıklı gibime geliyor
altın gümüş paritesindeki tarihi oran ne zaman ve neden kırıldı malumatı olan paylaşabilirmi?
Yer İmleri