Az önce viop topiğine baktığımda bir sürü pendikspprlu taraftarın hararetli bi şekilde yazılarını okumuştum hepsi silinmiş. Ama forumda bu kadar pendiksporlu olduğunu bilmiyordum.
Az önce viop topiğine baktığımda bir sürü pendikspprlu taraftarın hararetli bi şekilde yazılarını okumuştum hepsi silinmiş. Ama forumda bu kadar pendiksporlu olduğunu bilmiyordum.
bir halt olacağı yok.
Sen haftaya TS kalecisinin nasıl yırtındığını seyret![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
valla Türkiye ligi izlemeyi bıraktım kafam rahat...
holigan bir federasyon başkanı...
amigo hakemler...
tv plus var ispanya ligi izliyorum yetiyor...
5 kurus daha kazandırmam bu federasyon ve digiturke...
beceriksizler bir süper kupa bile yapamaddılar...
bok vardı arrabistana gittiler aynı ucakla geri döndüler...
adamın telefonunan bylock cıkıyor hala orada federasyon baskanı...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yaklaşık 5 yıldır derby maçları dahil hiç bir maçı 10 dakikadan fazla izlemedim.
Bu lig benim için 3 temmuz tarihinde bitmiştir.
Şu andaki dederasyon başkanı klüp amigosu maç ihalesini göstere göstere araplara vererek yerini korudu.
Seyrettiğim şey futbol değil 90 artı 10 dakikada topmsahada 50 dakika kalıyorsa benim ödeyeceğim paranında yarı yarıya olması lazım ki parq ödeyip maç izleyeyim
Resmen ligde her maçın yarısını karaktersiz futbolcular hakemler ve teknik direktörler yüzünden çaldırıyoruz.
bir halt olacağı yok.
Arda da ilk golünü atmış...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın pisyedili batı rusyayi tamamen Ukrayna dan çıkarabilir mi ya da çıkarmak ister mi bilmiyorum. Sonuçta bir fiil savaşa müdahil olmuş değiller. Ama Rusya daha 11 yildir ukraynayi ele gecirememisken bir fiil saldırdığı halde, nasıl tüm dünyaya gücü yetecek? Savaşın uzadığı her gün de asker, askeri araç ve para kaybetmekte.
Yer İmleri