Ons palası abicim...Zaten kanal direncine geldin.. Kıramazsın orayı şu an..2080 e geri gel de desteği de bir kontrol et. İyi mi hoş mu güçlü mü diye.
Hem de altın almak isteyen benim gibilere de kıyak yap..Yapacaksın gibi de geliyor...
Ons palası abicim...Zaten kanal direncine geldin.. Kıramazsın orayı şu an..2080 e geri gel de desteği de bir kontrol et. İyi mi hoş mu güçlü mü diye.
Hem de altın almak isteyen benim gibilere de kıyak yap..Yapacaksın gibi de geliyor...
hemşerim prostadın çaresini anlatmış. izleyin bence
https://www.facebook.com/reel/419022...e_unit&__cft__[0]=AZXXKF6fTV7WXMonOYNS4HLhZeRjkJzeTGRRRu9ipnzgZIhkK nJo7_IoPkSwQyUHs6iOQqA9ItE4GHmE11MC7vvpJRiyrMihWKc VCcepcLOQMPYg3mPlSpgHVp7SjPG2yKkdl9APIo3PKa5NQcsKg agZKHPXAV5N1SHITwa6n-jIHg6OD-4eqrrL0b0u93HXFTA&__tn__=H-R
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Her gün takılma olmaz fısfıs, bak ramazanın ilk günü, sigara içemiyorum kafam dumanlı
Biraz da egomu okşuycan, cimbızla terste olanı değil cimbızla düzde olan yazıyı alıntılayıp reis yine üttün herifi diyeceksin o zaman benim bi tarafım kalkıcak.
Sende mertabim gibi cimbızla moral bozuyon. Yapma böyle şeyler
Hamdım Piştim Yandım
Hamdım Piştim Yandım
Evet gülben ablada endexe son bombayı attı..ruhuna el fatiha...
Yer İmleri