Sn kastırsef gümüşe ne diyorsunuz.Neden hareketlendi.Bir fikriniz bilginiz var mı.Yıllardır beklediğimiz muhteşem hareket başladı demek için çok mu erken.
Sn kastırsef gümüşe ne diyorsunuz.Neden hareketlendi.Bir fikriniz bilginiz var mı.Yıllardır beklediğimiz muhteşem hareket başladı demek için çok mu erken.
Üretim maliyetleri yükseldi. Ondan dolayı yükseliyor. Yeni taban 25$ oldu. Üstü var altı yok. Üretim maliyetleri düşerse o zaman taban aşağı gelebilir. Üretim maliyetleri artarsa taban yükselebilir. Benim tahminim üretim maliyetlerinin artacağı şeklinde. Çünkü yeni maden bulup yeni yerin üstünden maden üretmeleri lazım. Ama yeni maden bulamıyorlar uzun süredir. Eskileri için daha derinlerden daha maliyetli çıkarıyorlar.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...RtZ8R_Tiw&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar fon konusunu bilmiyorum,
TCA fonu ile ZGD arasında ne fark var ikisi de ziraatin altın katılım fonu ancak benim aracı kurumda listede ZGD göremedim bu nasıl alınıp satılıyor.
Bilen varsa açıklayabilir se memnun olurum.
Teşekkürler.
Altın madencileri yükselen altın fiyatlarına rağmen kar edemiyorlar. Demek ki Altın üretim maliyetleri epey yükselmiş. Altın bir daha 2000$ altını sonsuza kadar görmeyebilir. Buralar yeni taban seviyelerimiz. Üstü var, altı zor. İmkansız değil ama düşse bile çok hızlı yükselir.
![]()
Yer İmleri