Bugünkü Siyasi ve Ekonomik Ajanda
14/03/2024 06:00:00
14 Mart 2024 Perşembe
04:00 Japonya'nın Uluslararası İşlerden Sorumlu Maliye Bakan Yardımcısı Masato Kanda, OECD ve Asya Kalkınma Bankası Enstitüsü'nün ev sahipliği yaptığı "Asya'da Sermaye Piyasası ve Finansal Reform Konulu Tokyo Yuvarlak Masa Toplantısı"nda konuşacak.
06:00 Filipinler Merkez Bankası(BSP), 15 Şubat tarihli faiz toplantısı tutanakları açıklanacak.
10:30 Şeker Gayrimenkul YO'nun Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
11:00 Özbekistan Merkez Bankası(CBU), faiz kararını açıklayacak.
11:00 Özsu Balık'ın Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
11:00 İsveç Merkez Bankası(Riksbank) Başkan Yardımcısı Anna Breman, Dagens Industri tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Finans” konferansında konuşacak.
12:30 Avrupa Merkez Bankası(ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Frank Elderson, Frankfurt'ta düzenlenen Avrupa Bankacılık Federasyonu İcra Komitesi toplantısına katılacak.
13:00 İsveç Merkez Bankası(Riksbank) Başkanı Erik Thedéen ve Ödemeler Departmanı Başkanı Christina Wejshammar, 2024 Ödeme Raporu hakkında basın toplantısı düzenleyecekler.
14:00 Merko Gıda'nın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
14:00 Avrupa Merkez Bankası(ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Schnabel, Frankfurt'taki Para Piyasası Temas Grubu (MMCG) toplantısında konuşacak.
15:00 Ukrayna Merkez Bankası(NBU), faiz kararını açıklayacak.
15:00 Avrupa Merkez Bankası(ECB) Yönetim Konseyi Üyesi Klaas Knot, Hollanda Merkez Bankası'nın yıllık raporunun sunumu için basın toplantısı düzenleyecek.
16:00 Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Berlin'de Litvanya Başbakanı Ingrida Simonyte'yi kabul edecek.
17:00 Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Brüksel'deki NATO karargahını ziyaret edecek ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüşecek.
21:00 Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos, Barselona'da düzenlenen etkinliğe katılacak.
23:59 Mavi Giyim'in 2023 yılı 4. çeyrek finansal sonuçları açıklanacak
23:59 Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Faroe Adaları'nı ziyaret edecek.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri