Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Aldem inşaat konut...
Alarko tarım grubunun inşaatlarını yapan bir şirket mi oluşturuluyor?
Yoksa başka bir hedefe mi hazırlık var?
Var mı bir bilgisi olanımız?![]()
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
çok ciddi bir sermaye artırım zamanı geldi bana göre. havacılık sektörü şirketinin bile sermayesi nerdeyse kendi holding sermayesine eşit olmaya başladı. en yüzde 300 . yüzde 1000 e kadar yolu var bana göre . ya da 2 sene üst üstte yüzde 300 yüzde 300 şeklinde de yaparlarsa tadından yenmez.
Helal olsun kap lar mal çıkmak için kullanıldı.
Ptesi sabah kap gelip cuma günü ortaklardan birinin 500 bin lot sattık açıklamasindan korkuyorum
Sayın tövbekâr hocam. Cuma günü hissenin gözüne gözüne vurdular. Genelde ortaklar iş ten satış yapınca o izlenim uyandı.
12/2023 Bilançosunun açıklanacağı tarih neden belli değil ?
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri