Fenerliler çok pislik yaptılar abi...Jean-Jacques Rousseau
@TurkRousseau
·
15d
Bu maç hükmen yenik sayılmalı ve küme düşürülmeli.
Fenerliler çok pislik yaptılar abi...Jean-Jacques Rousseau
@TurkRousseau
·
15d
Bu maç hükmen yenik sayılmalı ve küme düşürülmeli.
@erefefik
Yükseliyorlar.Erbakan: MHP ve İYİ Parti'yi geride bırakacağız
Partisinin üye sayısına işaret eden Erbakan "Bugün yarın Milliyetçi Hareket Parti’sini de geride bırakacağız. 480 bin üyesi var. Ve bir hafta-10 gün içerisinde İYİ Parti'yi de geride bırakacağız" dedi.
@erefefik
Ne yaptılar?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derin Devlet; Kızıl Goncalar'daki "biz, sizi siz, onları onlar yapanlariz" diyen İrfan'sa, bu İrfan, sadece dış dinamiğin "mangal maşasıdır".
İsrail ile ticari ilişkiler kesilmedi diye kendi ülkenin Dışişleri Bakanı'na "yeter sizin hainlikleriniz" denmez.
Hulusi Akar hızlı kararlar alan ve çok seri hareket eden biriydi. Kendini defalarca ateşin içine atabilmişti. Onun atadigi askeri savci, Binbasi Ahmet Erdogan'in raporu dogrultusunda Ergenekon ve Balyoz davalari acilmis, sadece tumgeneral rutbesindeki Akar, kendi onundeki 30 paşayi tasfiye etmis, KKK ve sonra da Genelkurmay Başkani olmuştu.
15 temmuzda ise Fidan'la birlikte hareket ettikleri biliniyor. Kendini orada da atesin icine atmiş, kafasina silah dayanmasina izin vermiş fakat fetöyle telefonla görusmemisti.
Sonrasinda Fidan disisleri bakani olmak icin istifa etmiş fakat bir sekilde onu kesilmisti. Tekrar Mit'e dondu.
Akar'in harcanmasina sebep olan olay Gara hadisesidir. Pkk tarafindan 5 yildir esir tutulan 13 vatandasimiz icin bir operasyon yapilmiş, işler ters gitmiş, pkk 13 vatandadimizi sehit etmisti.
Akar yine çok hizli ve tum sorumlulugu ustune alacak sekilde karar almisti.
Bu operasyon nicin basarisiz oldu?
Tonla komplo teorisi var.
"Yeter sizin hainlikleriniz" diyenler gozaltina alindilar.
Bu, elinizden geleni ardiniza koymayin demek.
Acaba delil var mi?
Şayet Gara operasyonu basarili olsaydı, Akar artik bir efsaneydi.
@erefefik
bu yazdığınız şeylrle ilgili o kadar çok şey yazabilirim ama... neyse benim soru işaretleri ve ünlemler açılmaya başladı galiba... bi,r de bu 13 vatandaş biraz fazla vatandaş mı neydi... kişiler biraz geçmişlerini silmeye çalışsalar da kabak gibi ortada kalınca bazıları çok şey hatırlayabiliyor...
Belki de yanlis hatirliyorum. Ben Kizil Goncalari izliyorum.
Bu gece; Cüneyt Efendi, benim sık yazdigim bir şeyi söyledi:
Allah'ın varlığı inkar edilebilir mi?
İspat edilemeyen bir şeye yok denilemez.
Analez tamam.
Bu bölümü tekrar izleyecem. Bu bölümde bir kaç mesaj var.
@erefefik
CHP Genel Başkanı Özgür Özel:
▪️"Gecenin 3'ünde telefon çalsın darbe oluyor desinler, ama gençler yapıyor dersinler, ben o darbeye teslim olurum."Bunu iyi görmüş.Atılgan Bayar
@bayar_atilgan
Bu ne saçmaladı? Genç subaylar mı?
@erefefik
Yer İmleri