bilanço tarihi kendi sitesinde 26 mart olarak gözüküyor
bilanço tarihi kendi sitesinde 26 mart olarak gözüküyor
Sayın Junge Sayın Bohem ikiniz gibilerle benim yolum bir kırmayın birbirinizi. Ama şunu bilin bu topicte yıllardır arada tekrarlanan bazı şeyler normal değil.Ben bunu bilir bunu söylerim.Bunları yapanlarında düşündüğü yatırımcı değil.Bunu iyi bilin. Saygılarımla.
Yoksa benim için hava hoş yazmayıveririm olur biter kendi adıma.Başımda ağrımaz hiç boş yere böylece. AMa malımı asla ben istemedikçe ederine gelmedikçe alamazlar elimden. Gerekirse çocuğuma bırakırım yine satmam....
Tek bu tahta değil son derece saçma sapan operasyonlar olan da çok tahta var. Sabretmek lazım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ben 2012 yılından beri aselsandayım 7 li rakamlarda çok oyalandığını hatırlarım 1 kere satıp 2015 yılında 85 bin tl ye işyeri aldım 2020 gibi satıp araba almıştım tabi tamamen hepsini satmadım 2017 yılında 10 000 lot aselsan vardı 47 tl olduğunda aracı kurumum arayıp satmamı tavsiye etti satmadım inat edip 9 tl thy vardı 26 fort oto 35 tl tupraş nasip ben şahsen şükür diyorum nasipten ötesi yok biz 200 tl olur satarız bi bakmışız 700 800 olmuş hayırlı kazançlar hepimize YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Arakdaşım ne yapayım görüyorsunuz hisse bir % 10 daha düşse adımız burada pazarlamacıya çıkacak.Sanki ben buraya ilk kez 67 de ya da 2 USD de gelip yazdım.
Bu şirket bende olsada olmasada ederi bu değil. Sırf bunu savunuyoruz diye troll olduk.Neyse herkese iyi akşamlar.
Adım hıdır elimden gelen budur. Bazen dürüstlük ve bilgi tek silahın olunca bazılarına yetmiyor gücün......
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-03-2024 saat: 18:53.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Güzel ralli yaşıyordu geri geldi aselsan iyi başladı 2024 yılına düzeltmesi devam ediyor azda olsa bugün seansı kötü kapatmadı dahası rallisine ara verdi diyelim dinleniyor aşağıda 50 altına düşüş yaşamadığı sürece sıkıntı yok yukarıda 60 civarları aselsan rahatlatır 12 aylık zirvesi 67,30 üzerinde yeni ralli beklerim kısmet diyelim ytd.
Birbirimizi kırmaya gerek yok forumda aselsan olmazsa farklı trene bineriz sağlık olsun der geçeriz ytd.
Yer İmleri