Sayfa 679/1004 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Viop LV

1. Tahtada hergün bir fiyat belirliyorlar, fiyatı oraya geldiği anda adam kafasına göre 500 bin lot yada 1 milyon lot ile aşağı doğru tarıyor, bazen ya müsait olmuyor yada fark etmiyor tahta biraz tepki veriyor adam tekrar basıyor, mesela 15 Mart günü tahtayla pek uğraşmak istemedi sanırım kademeye direk 10 milyon malı koydu, bende o zaman ekran görüntüsü almışım, yoksa arada 1 milyon 1 milyon çok satış koydular...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. En büyük fonlar altın döviz dış borçlanma, emeklilerin az bir şey hisse senedi fonu var. Birleri de likit fonlarda hamle için bekliyor.

Piyasalar ciddi kararlar bekliyor.

100 milyar doların fiyatını Bofa belirliyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

az önce geldim.....evin su bataryası ile uğraştık.....bir şey kaçmamış..

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İŞYAT ,emeklilik fonlarının paylarını sattı...Ama bu kadar derin satışın sebebi ne olabilir?

Dediğiniz-ARZ- olayı mı?
    Ons ve doların düşeceğini düşünüyorlardır belki,
    Lütfü arkadaşın paylaşımlarına göre 15 marttan bu yana oldukça yüksek miktar mal dağıtılmış
    Hamdım Piştim Yandım

6. Yada ordan mazut bulup gelen nakiti borsaya sokmak içindir,
    Hamdım Piştim Yandım

7. Hazine bonosu ve tahvilleri faizler arttıkça değer kaybediyor. Bazı bankalar ellerindeki tahvilleri fonlara yediriyor.

Öte yandan tanımında uzun vadeli kamu borcu vs olanlardan yılbaşından bu yana eksiye geçen bile var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ons ve doların düşeceğini düşünüyorlardır belki,
    Lütfü arkadaşın paylaşımlarına göre 15 marttan bu yana oldukça yüksek miktar mal dağıtılmış
    Satışa 8 Mart'ta başladılar o günden bugüne devam ediyorlar, sadece satmıyorlar tahtayı eziyorlar...

Bu durum aklıma şu repliği getiriyor (:

https://youtu.be/5C5alYCSCD8?feature=shared
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

Sayfa 679/1004 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •