Sayfa 727/1004 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Viop LV

Netanyahu: Refah'tan sivil halkın çıkarılmasına yönelik planımız yakında

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim senin Selocanin bu sene ki kârı eğer reklam vs yemezlerse bu sene daha iyi kâr gelir. Malum taahhütler yıllık iki yıllık. Ben öyle düşünüyorum.
    Bak şindi nerden çıkarttın selocanın benim olduğunu, işci abiyi yarın suyuniçine çekecekler sevecekler ondan mütevellit herifler işci abiyi terim terim terletmesin deye profil resmi yaptım, manevi destek yani
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Altın ile gümüşü şortladım palacim matkap ile delmeye başladı. Korkuyorum ki kutuya zarar verecek.
    Benim shortu kimse yemedi. Benim inancım gereği banka hisseleri viob yok. Ben viobu da dinen uygun görmüyorum. En çok kızdığım da burada din ile ilgili yazanların viob yapması.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bak şindi nerden çıkarttın selocanın benim olduğunu, işci abiyi yarın suyuniçine çekecekler sevecekler ondan mütevellit herifler işci abiyi terim terim terletmesin deye profil resmi yaptım, manevi destek yani
    İşçi abi bizim kardeşimizdir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abi bizim kardeşimizdir.
    Hepimiz kardeşiz
    Onun için suya bile girerim, bak bedava anteninin reklamını yapıyorum, normalde parayı basan reklamı kapardı, bu seferlik amme hizmeti
    Napim anam keseyi sırtıma dikmiş
    Hamdım Piştim Yandım

6. ABD ADR

Bence BBVA GARAN'ın yükselmesini istemiyor uygun zamanda çağrı yapacak olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bir hafta sevisirem, sonrasini 40milyon abone düşünsün dayı

Hem satış felan ikiye çıktı iştirak lerde,piyango gibj bellimi olur
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Seçimlerden sonra uzun bayram tatili var, vatandaş ilk çeyrek bilançolarından sonra borsaya bakar.

Enflasyon muhasebesine göre vergiler ilk bu çeyrek ödenecek.

2023 sonu bilançoları aslında 2024 açılış bilançoları.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 727/1004 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •