teşekkür ederim.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.
sayın emperador; site alıntı yapda yazdıklarımı onaylamadığından bu şekilde yazıyorum,
Bende beğenmedim. Zaten fiyatlanmadı bile. Yeniden değerleme yani daha iyi beklerdim.. Gübre kısmı şaibeli mi niye sürekli zarar? Liman büyütme izinler için yılın ilk çeyrek demiş ama ilk çeyrek bitecek az kaldı .. Sabah sabah..
yanıbaşında deniz kenarı olmayan 33 dönüme 252 milyon istiyorlar, kendinin arazisi 480 dönüm ve 1 milyar 100 milyon! bu fiyata kendiside inanıyor mu? her zaman dediğim gibi borsada kote olmasına çok sinirli ve bu yüzden ben yiyemmiyorsam kimse yemesin diye bir mantık güdüyor olabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...45811043/detay
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.
Bilançoda sadece enflasyon muhasebesi anlamında pozitiflik var. O da duran varlıklara ve geçmiş yıl karlarına yansımış. Geçmiş yıl karları ileride temettü anlamında etkili olabilir ancak gelir tablosu tam bir hayal kırıklığı. Şirket deli gibi iş yapmış ama kar marjı %70 düşmüş. Muhtemelen piyasayı domine etmek için yapılmış. Son çeyrekte Vergi Öncesi Karı negatife düşmüş. Sonuçta da elde var sıfır olmuş.
''Bu kararla birlikte şirketimizin "İskele Kapasite Artışı ve Dip Taraması ÇED olumlu belgesi"
geçerliliğini korumakta olup mevcut iskelelerimizin 100'er metre uzatılmasına yönelik yatırım
projemizin resmi kurumlardan alınacak izinleri takiben 2024 yılının ilk yarısında
başlanabilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.''
İlk çeyrek değil ilk yarı, şayet uzamaz ise.
Yer İmleri