Sayfa 746/1004 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop LV

1. Koç holding iştirakleri Fordoto, Tofaş, Arçelik, Tüpraş, Aygaz, OPET, TTraktör, Yapı Kredi, Otokar, Marmaris Martı, Koçtaş

2. piyasa artışa odaklandı, faiz artarsa cds te düşer yabancı da tekrar girer. bugün en az 250 bps yapmalı. Yukarıdan talimat alıyor diyenleri bir nebze susturmak ve döviz talebini biraz kesmek için. Mesajlarla faiz artışı ortamı hazırlandı. Artış olmaz ise bana sürpriz olur.
    Borsaya da öyle...

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    an itibariynen jants la bağım kalmamıştır.

bereket versin.

Benim paramı çabuk ver polis çağıracam bak. Edata da az kalsın batıyordum. Neyse ki zararın çoğu çıktı. Az önce 100 gayme zarardaydım. Neyse ki al sat ile fifti fifti olduk.

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    piyasa artışa odaklandı, faiz artarsa cds te düşer yabancı da tekrar girer. bugün en az 250 bps yapmalı. Yukarıdan talimat alıyor diyenleri bir nebze susturmak ve döviz talebini biraz kesmek için. Mesajlarla faiz artışı ortamı hazırlandı. Artış olmaz ise bana sürpriz olur.
    Borsaya da öyle...
    Şuan %60 olmazsa faiz birşey ifade etmez. Ayrıca tek sorun faiz değil. Faizi %100 yapsan sorun bitmiş değil. Sen devlette en ufak bir tasarruf görüyormusun. Hukuku litakati hiç söylemiyorum bile

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim paramı çabuk ver polis çağıracam bak. Edata da az kalsın batıyordum. Neyse ki zararın çoğu çıktı. Az önce 100 gayme zarardaydım. Neyse ki al sat ile fifti fifti olduk.
    ben sana ne dedim.. çıkarsa kar ortağıyız. düşerse tanışmıyoruz.

6. oltaları atalım.

10087 2 jeton şort
    10134 4 jeton şort

9900e 4 jeton long

bakalım oltaya bişi vuracak mı.

7. TCMB faiz indiriyormuş amma ters köşe olur.

0 veya 500 üzeri borsa düşer diye düşünüyorum ama emin değilim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TCMB faiz indiriyormuş amma ters köşe olur.
    Valla hocam kenardan bakıyom,anı tepki boyutu yüksek olursa, tersine poz açıp kapaticM, nasip bakalim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 746/1004 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •