Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4403 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    49.96 kademesinden 7.400 milyon
    49.50 kademesinden 1 milyon
    49.42 kademesinden 1 milyon
    49.40 kademesinden 1 milyon
    49.3000 kademesinden 1 milyon
    49.00 kademesinden 1 milyon

Blok işlemler, küsuratları yazmadım, detaylı bakan varsa paylaşsın lütfen.

Şirket bir KAP atmalı artık, onu da çok görmeyin.
    Mal tahtada satıldı. Akşama açıklaması düşer.

Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Mal tahtada satıldı. Akşama açıklaması düşer.
    bakalım alanlar satacak mı ?? satarsa ?? nerelerden satarlar ??sabırla bekliyoruz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bakalım alanlar satacak mı ?? satarsa ?? nerelerden satarlar ??sabırla bekliyoruz....
    Bu iskonto ile kimse o kadar malı almaz. O mal operasyonun parçasıdır. Daha önce de yazdım bu konuyu. Satılacak mal bitene kadar operasyon devam eder.

Bu iskonto ile kimse o kadar malı almaz. O mal operasyonun parçasıdır. Daha önce de yazdım bu konuyu. Satılacak mal bitene kadar operasyon devam eder.
    sence senaryo nasıl gelişir dostum ?? az çok tanıyorsun onları
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sence senaryo nasıl gelişir dostum ?? az çok tanıyorsun onları
    Piyasada anlaşabileceğin üç beş grup var. Bunlara parayı ve malı veriyorsun, onlar da tahtayı yapıyor. Patronun ne kadar ve hangi fiyattan mal satmak istediği ile doğru orantılı bu zaman aralığı. Bunu patron bilir.

Aylar önce bunu ifade etmeye çalışmıştım, tam olarak yaptılar. Unutulmasın ki, bu manipülatörler çakal oğlu çakal. Burada da oğlanları mevcut. Zaman zaman gelir, gazı verirler, iş tutarlar. Bunların hepsi para karşılığı yapılan işler.

Önemli olan şirketin gerçek değeri. Buna odaklanan uzun vadeli yatırımcı hedeflerini kolayca belirleyebilir. Kocaer bu piyasanın daha çömez oyuncusu. Patronu kendini çok akıllı sanıyor ama bu işe erken girdi. Daha zamanı vardı. Astor gibi yapabilirdi örneğin.

Bakalım zaman içinde yaşayıp göreceğiz neler olacağını. Benim hedefim ve kararım henüz değişmiş değil. O çakallara sürprizlerim olacak.

Piyasada anlaşabileceğin üç beş grup var. Bunlara parayı ve malı veriyorsun, onlar da tahtayı yapıyor. Patronun ne kadar ve hangi fiyattan mal satmak istediği ile doğru orantılı bu zaman aralığı. Bunu patron bilir.

Aylar önce bunu ifade etmeye çalışmıştım, tam olarak yaptılar. Unutulmasın ki, bu manipülatörler çakal oğlu çakal. Burada da oğlanları mevcut. Zaman zaman gelir, gazı verirler, iş tutarlar. Bunların hepsi para karşılığı yapılan işler.

Önemli olan şirketin gerçek değeri. Buna odaklanan uzun vadeli yatırımcı hedeflerini kolayca belirleyebilir. Kocaer bu piyasanın daha çömez oyuncusu. Patronu kendini çok akıllı sanıyor ama bu işe erken girdi. Daha zamanı vardı. Astor gibi yapabilirdi örneğin.

Bakalım zaman içinde yaşayıp göreceğiz neler olacağını. Benim hedefim ve kararım henüz değişmiş değil. O çakallara sürprizlerim olacak.
    Yorumlar için teşekkürler, şirkettin faaliyetlerden ve vizyonundan daha çok patronun konuşulmaya başlanması iyi bir durum değil, dediğiniz gibi daha arzın üzerinden fazla bir zaman geçmeden olmaması gereken bir durum, bu görünüm kalıcı olmamalı, bakalım zaman bize ne gösterecek.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yorumlar için teşekkürler, şirkettin faaliyetlerden ve vizyonundan daha çok patronun konuşulmaya başlanması iyi bir durum değil, dediğiniz gibi daha arzın üzerinden fazla bir zaman geçmeden olmaması gereken bir durum, bu görünüm kalıcı olmamalı, bakalım zaman bize ne gösterecek.
    Rica ederim. Belirttiğiniz gibi hiç hoş olmadı. Bu şirket kar marjıyla, ihracatıyla, projeleriyle, yatırımlarıyla konuşulmalıydı. Ama, herhalde işin içine çok para girince bu patronumsular olayın içine ediyor.

Bir bilgi daha size. Lütfen gidin izahnameyi okuyun. Bu şirket halka açılırken ortaklık yapısı nasılmış, 2 sene içinde ne hale dönüşmüş ve operasyon ne zaman başlamış. Sonra da kim kimin malını satmış veya satmak üzere harekete geçmiş. Buna benzer o kadar çok şirket var ki, artık sayamıyorum.

Yazık oldu kocaere. Adam resmen kendi ayağına sıktı.

Ama bu durumun bu hale gelmesinde kendimize de pay biçmemiz lazım bence. Ülkemizin finansal okuryazarlık durumu yer altındayken, bundan faydalanan çakal sürüsü halka arzlarla buraya üşüştü. Bu furya bittiğinde çok insan üzülecek. Kocaer bu furyada ismi sonradan hatırlanmayacak bir şirket haline dönüşmesin isterim. Ama benim istememle olmuyor bu işler.

Bu şirketle ilgili artık daha fazla yazmak da istemiyorum. Olan biten ortada, laf bitti.

Sevgiler, saygılar, bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku

üstad bu sürpriz ani yükseliş olabılır mı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •