Originally Posted by ASAP_ Mesele oran, orantı. https://www.sigortam.net/4a-4b-4c-sigortali-nedir Önce konuda anlaşalım asgari ücretli 4C sigortalısıdır, yani emekli olunca o statüdedir. 4B ise memur emeklisidir, biri elma biri ise hıyar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Önce konuda anlaşalım asgari ücretli 4C sigortalısıdır, yani emekli olunca o statüdedir. 4B ise memur emeklisidir, biri elma biri ise hıyar. Hıyar derken hocam ....
Originally Posted by ayhanol1 Hıyar derken hocam .... Hıyar 4B 4C elma 4A.
Originally Posted by reha kaya Önce konuda anlaşalım asgari ücretli 4C sigortalısıdır, yani emekli olunca o statüdedir. 4B ise memur emeklisidir, biri elma biri ise hıyar. Abi bu konuda yanlış biliyor olabilir misin? Linki koydum. Bi incele istersen.
Originally Posted by ASAP_ Abi bu konuda yanlış biliyor olabilir misin? Linki koydum. Bi incele istersen. Yahu, asgari ücret altında emekli maaşı alan memur emeklisi nerede ise yok, onu çözemiyorum?
Originally Posted by reha kaya Yahu, asgari ücret altında emekli maaşı alan memur emeklisi nerede ise yok, onu çözemiyorum? Abi benzer bir ifadede bulunsa x kişi, "itin şeyine sokar, çıkartmazdın" Gönderdiğin "eskitilmemiş" memur emekli maaşı. Geçmişin tavan maaş alanları bugün tabana yapıştı.
Originally Posted by ASAP_ Abi benzer bir ifadede bulunsa x kişi, "itin şeyine sokar, çıkartmazdın" Gönderdiğin "eskitilmemiş" memur emekli maaşı. Geçmişin tavan maaş alanları bugün tabana yapıştı. Gerekirse kendimi de sokar çıkartmam ve bundan hiç gocunmam, memur taban maaş ne kadar bulamıyorum?
Originally Posted by reha kaya Gerekirse kendimi de sokar çıkartmam ve bundan hiç gocunmam, memur taban maaş ne kadar bulamıyorum? Şöyle bir link var... Doğruluğunu garanti edemem: Link
Forum Rules
Yer İmleri