Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
Ben hisseme inanıyorum kot dışı çıkmayacak ve iyi fiyatlara gelecek ama bunlar sizin sayenizde olmayacak. Sizler boş boş yazmaya kendinizi gaza getirmeye devam edin sizler temiz benim gibiler pis kaka ben hiç bir zaman mürit olmadım en baştan çıkan adama erdinçmara da kızdım sonra gelen kahramanlara da sabah akşam millete gaz verip şirketi şikayet etmediğiniz yer kalmadı gözaltı ve brüt takasa senin gibi adamlar yüzünden girdi hani neredr çağrı çok bilmiş bilgeler insan yatırım yaptığı şirketi sabah akşam şikayet edermi he ben şimdi şirket adamı olurum sizler yatırımcı dostu temiz adamlar. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
merhaba delikanlı

size bir kaç sorum olacak

1) daha önce whats up grubundamıydın?
2) adın soyadın nedir?
3) adını soyadını söyleyemeceksen eğer memleketin neresidir?

lütfen cevap verirsen sevinirim. bak kardeşim insanlar belli bir amaç için birleşir. Başarır başarmaz. Ama ortada bi emek var. Zamanı gelir bazı şeyler hoşuna gitmeyebilir. Ama ortada bi emek var.. Bu emeğe hürmeten en azından susarsın...Bu kendi görüşüm .. bunu nasihat olarakta algılama.. BEn senin yerinde olsam böyle yapardım.. İnsanlar anlaşamayabilir.. olabilir.. Ama senin uslubun hoş değil delikanlı..