Van minutes.
İl seçim kurulu-cumbaba- YSK üçlemesi.
Van minutes.
İl seçim kurulu-cumbaba- YSK üçlemesi.
Birinci perde- Maç sahaya atılanlardan dolayı tatil edilmeliydi
İkinci perde- Maçı tatil etmeyen hakem ve VAR tayfası ceza almalıydı.
Üçüncü perde- Tüm bu hatalar silsilesine rağmen;
Fifa nın kesin talimatı.
Sahaya girene oyuncu kesinlikle müdahale edemez.
Ha bunları bilmiyor isek sorun yok.
Keza ne şiş yansın ne kebap kararı.Herkese yaramış.
Süper kupa finalini oynarlarsa, bu futbolcuların cezası tamamlanır mı?
Ayrıca bu sene iki kulubün de onurlu duruşu ile ,yarıya bölünüp iki tarafa da verilse ne olur? Düşmanmıyız biz kardeşim?
Sivas belediye başkanını taktir ettim. (akp li)
Bazı kımıl belediye başkanları seçmenine hayırlı uğurlu olsun. Adam seçilmiş, kendine oy vermeyene çemkiriyor. Adam demokrasi nedir haberi yok.
Ha bu arada CHP seçim filan kazanmadı .Başları dönmesin. AKP kaybetti, gümbür gümbür YRF geliyor. O yüzden işlerine baksınlar.
Eğer aynı dümen suyuna girerlerse ki girerler her şey mokoko olur, Genel merkez uyanık olmalıdır.
PARA SICAKTIR. Herkesi ısıtır.
matriks güncelleme yapmış ios 13 ve üstü değilse telefonunuz verileri cinnah görürsünüz diyor!Yazık vallaha çok yazık gariban ölsün mü illa i phone 13 14 15 mi kullansın diyorlar!
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Halktan darbe yiyen belini doğrultamaz,bu geçmişte görülmüştür,şımarık akp ve uzantıları uzun zat bunun cezasını çekecektir.
Borsada 9 Nisan Salı günü yarın gün seans yapılacaktır .
10-11-12 Nisan günü seans yapılmayacaktır .
5 Nisan Cuma günü yapılacak işlemlerin takası 15 Nisan pazartesi , 8 ve 9 Nisan tarihlerindeki işlemlerin takası 16 Nisan Salı günü yapılacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri