Sayfa 339/1005 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Viop LVİ

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    sn Lunar Ben NUH çimento derken siz Batıçim dediniz...2 gözüm ...

YTD
    Benim bilgim BTCIm den değil ama. Bende Feyyaz Ünal a elden verilmiş bir mektup bir de Spk ya uyarı yazısı var.Burada paylaşsam Jeneriklik olur.ben 4 liradan sattım 3 liradan RAYSG aldım defteri komple kapadım orada.2,62 USD lotuna verip alan çiftaylar düşünsün..... Hayrını görsün.

Hey gidi günler Mehmet Bülent Egeli den bir gün bir fırça yedim. Şimdi o şirketten içeri giremez ama ben hala girer çayımı çorbamı içerim. SOKE yatırımı Hedgeliymiş.USD-EURO 5-6 da alınca soluğu gördü hedge i.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Benim bilgim BTCIm den değil ama. Bende Feyyaz Ünal a elden verilmiş bir mektup bir de Spk ya uyarı yazısı var.Burada paylaşsam Jeneriklik olur.ben 4 liradan sattım 3 liradan RAYSG aldım defteri komple kapadım orada.2,62 USD lotuna verip alan çiftaylar düşünsün..... Hayrını görsün.
    Yıllarca genel kurullara katıldınız,Feyyaz bey ile Çeşme de ağırlandız....mektubunuzda yazanları uygulasaydı bu duruma gelmezdi şirket.
    Eşref beyden sonra şirket hayır etmedi.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın emregüneş siz de bu Peri�han yazdığında inanıyorsunuz

Ben iki gün önce yazınca hiç takmıyorsunuz [emoji3][emoji3]

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=36133&page=89
    Estağfurullah sizin lafınıza inanmazmıyım
    İlk kez okudum yazıyı..
    Gelen bugün ki mesajın önden yapılmış öngörüsü olmuş Devamı da olursa piyasa beklenenin tersinde bir süreç işletebilir..Nisan da faiz indirimi konuşuluyordu bir kaç ay önce....Şimdi ne deniyor....

Ben pozitif bir 2.yarıyıl bekliyorum..Bakalım...Herşey her gün değişebiliyor

faltaylının videosunu izlediyseniz yukarıda linki verdim

"1921 anayasına geri dönelim " çağrıları seslendirilmeye başlamış.

seçimden öncede sonrada çok kere söyledim bunu

anayasa gündem olmaya başlar ise.... tr için dönülmez akşamın ufku süreci başlar.

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Yıllarca genel kurullara katıldınız,Feyyaz bey ile Çeşme de ağırlandız....mektubunuzda yazanları uygulasaydı bu duruma gelmezdi şirket.

YTD
    Şehir efsanesi bu. Ben Feyyaz Beyle çeşme de Ağırlanmadım. O kısmı birileri eklemiş.Ben olmadı öyle bir şey dedim bana da itibar etmediler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

gidecek ilk isimler izlediğim kadarı ile. fahrettin altun .. ve mehmet şimşek.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    faltaylının videosunu izlediyseniz yukarıda linki verdim

"1921 anayasına geri dönelim " çağrıları seslendirilmeye başlamış.

seçimden öncede sonrada çok kere söyledim bunu

anayasa gündem olmaya başlar ise.... tr için dönülmez akşamın ufku süreci başlar.

Ya EMlak sen zaten hep dönülmez akşamın ufkundasın. Bu hiç değişmiyor ki?

https://www.youtube.com/watch?v=dPgpDn-ORDo

https://www.youtube.com/watch?v=HDIBU25z6X4

Fahrettini bilmem ama işini tamalamadan Mehmeti yedirmem sana. Beton lobisi bir kasa bira mı ısmarladı yoksa.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gidecek ilk isimler izlediğim kadarı ile. fahrettin altun .. ve mehmet şimşek.

Memed abi gitmesin. Çok karışır ortalık
    Takılıyoz falan ama onun yerine başka adam bulma şansımız da yok..
    Nebati boşta, geri gelir falan Allah muhafaza

Sayfa 339/1005 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •