--2019, 2020 ve 2021 de sorun olmadý...bundan sonra da olmaz... 2900 de 600 e, 600 den 1400 e çýktý sermaye...Bu durumda CANTE nin %58,44 üne sahip ODAÞ ýn bedelliye katýlým için 1.753.200.000 TL yi nasýl verebileceði soru iþareti olur. Tabi ODAÞ ýn %18,51 ine sahip Burak efendinin hesabýna düþen 324.517.320 TL yi nereden ve nasýl vereceði sorun olur. Çoktan çok, azdan az bu iþlerde.
Benim asýl üzerinde duracaðým konu neden direkt olarak Venezuela'da bir þirket alýnmadý da, endirekt olarak Venezuela'da operasyon yürüten Denarius Pumping Services LLC þirketinin %65 ine ortak olundu?? ...Ýlgili Þirket Venezuela'da halihazýrda mevcut faaliyetlerine devam etmekte olup ayný zamanda OFAC lisansýnsa sahiptir. demekle sanki ileride olasý ABD yaptýrýmlarýndan etkilenmemek için Amerikan þemsiyeli bir þirketin korumasýna sýðýndý diye yorumluyorum. Göle maya çaldýlar, tutarsa þirketin faaliyet alaný ve sahasý tamamen çeþitlenecek.
--verdim, verdim... kim kontrol ediyor ki?...kontrol edilse bile 1-2 günlüðüne bir yerlerden alýr, sonra geri verir...
hisse.net kurulduðundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuþtur ve olmaya devam edecektir.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri