Originally Posted by
müzikal
Yatırımcısı olduğum bir şirketin elbette gelişim odaklı hareketlerini takdir ederim. Olması gereken budur.
Ama şimdi zaten olan bir şirketin yanına aynı işi yapacak ikinci bir şirketi neden kurarsın? Bunda ben fayda sağlayacak bir hadise göremiyorum. İsterim ki beni yanıltsın şirket. Bunu yapmak için daha detaylı bir açıklama beklerim. Bu şirketin ne yapacağını, neden kocaer mevcut şirket içinde bu işleri yapabilecekken yeni şirket kurmayı tercih ediyor, bu şirketin sermayesi düşük ama masrafları olacak, bunlar kocaer cebinden çıkacak, bilmediğimiz bir teşvik unsuru veya maddi fayda sağlayacak bir hadise mi var vs vs. Bu tarz sorulara cevap olacak detaylı bir açıklamayı yapmak zorundadır kocaer.
Yapmaz ise o zaman ben iyi algılamam bu durumu. Bir Türkler çok çakalız, bunu hepiniz biliyorsunuz. Böyle bir haber düşünce, dakika bir aklıma kar transferi geldi. Düşünün yani o derece bizi böyle düşünmeye sevk etmişler. Ne hale geldik vallahi, yazık bize.
Kurma kardeşim b uşirketi kurma, ne gerek var allah aşkına. Ne yapacaksan yap kocaerin içinde, sana dur diyen yok ki. İlla bir dümen olacak, zevk mi alıyorlar anlamıyorum ki.
Kusura bakmayın başınızı çok ağrıttım sanırım. Ben susayım ve kaçayım.
Sevgiler, saygılar, bol kazançlar.
senin yorumların bizim için çok değerli dostum...sen bize bakma biz aşığız...sen de bardağın boş tarafını bize gösteriyorsun...bir forumda sürekli de olumlu fikirler yarardan çok zarar verir...saygı içinde beyan edilen zıt görüşler her zaman için çok kıymetlidir...
ben her şeye rağmen henüz faaliyetlerinin olumlu mu olumsuz mu olacağı belli olmamış bir şirket kuruluşu için hayallerimden vazgeçmem...ileride bu netleşirse kar ve zararına bakar öyle karar veririm...belki de bu şirket fayda sağlayacaktır, şirketi daha da büyütecektir bilemeyiz...bence bakıp görmek lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri