Sayfa 34/47 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
Arama sonucu : 371 madde; 265 - 272 arası.

Konu: EkoDream ile Bist ve Finansal Okuryazarlık

1. Bu anlamda size daha öncede bu işin Matematiği boyutunda takip ettiğim begendiğim, her mecrada adını geçirdiğim Necip beyin üssel regülasyona göre fiyat trend grafiğini paylaşayım bakın bakalım bu şekilde trende sadık bist de kaç hisse var ben söyleyeyim 1 yazıyla BİR
    Tekrar ve son kez yazıyorum yıllarca fk sı pp dd i ile geçirdim yayın yazacak kadar bu işle uğraştım. Ama bist de çok pahalı denen hisselerin esasında çok uucuz çok ucuz denen hisselerin çok pahalı olduğunu anlamam için temel analize ve terimlere ihtiyacım olmadığını bilançoların ve yatırımların, geleceği ön görmenin arge nin sürdürülbilirliğin en önemli nedenler olduğunu anlamam yıllarımı aldı.
    Bir bilginin bilgi olması için sürdürülebilir, kanıtlanmış, her ortamda ayn etkiyi veren uygulanabilir olması lazım her dönemde değişken rasyolar size SADECE YATIRIMLARINIZIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİR....
    TEKRAR YAZAYIM SANIRIM ETKİLİ OLMAMIŞ BORSA BİR OYUN ALANI DEĞİL YATIRIM MECRASIDIR...
    Yatırımların günlük kazanca dönüşmesi için zamana ihtiyacı vardır.
    Herkese iyi haftalar bol kazançlar

Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

2. Kısa bi blgi daha vereyim. Froto hissesi sene başında 20 liralardaydı. Tam hatırlamıyorum şuandada açıkcası bakmaya dahi üşeniyorum ama geçen yıl yatırım kaynaklı bakın yatırım kaynaklı sadece 1 diğer yıllarda 2 temettü veriyor. Bu sene tahnin ettiğim karlılığa göre 1.20 lira civarı x2= 2,40 lira temettü verebilir. Sene başında froto alan birisi 8 yılda tüm hisselerini bedavaya getirme fırsatına sahipken hangi balon hangi yatırım aracından konuşuyoruz...
    Borsada zarar etmek istiyorsanız borsa oynayın adı sanı belli olmayan hisselere yatırım yapın ama ben yazdığım kriterlere sahip hisselere uv yatırım yapıp zarar edeni hiç görmedim...
    Dün bir kaç mesaj sildim hemen yine benzer mesajlar gelmeye başladı şununsatıyımmı şunu alayım mı? Bu sorularınızı cevaplayacak olan bireysel yatırım danışmanlarınızdır ben işin mantalite strateji boyutuna yoğunlaşmayı bu başlaıkrta tercih ediyorum... yeri geldikçe bilanço hisse değerleme ve değerlendirmesi yapıcaz ama şunu al sat işi benlik deil arkadaşlar... Zaten heryer bunlarla dolu kurs veren algoritma satan eğitim veren hisse satan adam dan geçilmiyor...
    Arkadaşlar tekrar bi hatırlatma yapayım konu başkalarının görüşlerini sorgulamak, check etmek yada sizin yatırımlarınızın karlılığını teyit etmek için açılmadı a hissesini sattım b hissesi aldım hangisi daha çok kazandırır bu hissenin spegi akıllı bu akılsız gibi afaki söylemlerle uzasın istemiyorum... Hisse özelinde sorularınızı memnuniyetle cevaplarım takip ettiğim bi hisseyse eğer...
    Neden yatırımcı olmayı deneyip kendiniz spek olmak istemiyorsunuz? Neden yatırımlarınıza güvenmiyorsunuz?
    Yatırımlarınıza güvenin, sahiplenin ve size bi tavsiye ortağı olduğunuz şirketi asla ama asla kötülemeyin...
    şeyh uçmaz müritleri uçurur... örnek :aselsan
    Bana bu aselsan nereden döner diyorlar hep aynı şeyi söylüyorum her ayın 15 inde maaşını çekip aselsan almak için fiyat yükselmesin diye dua eden adamlar vazgeçmeden bu aselsan efsanesi bitmez!!! Bi yatırımcı kağıdının salt yükselmesinden memnun olmaz çünkü yatırımı azalacaktır...
    Son düzenleme : EkoDream; 23-07-2017 saat: 21:58.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

3. Sayın Murat bey yukarıda belirttiğin kriterlere göre jantsayı değerlendirdiğinde uzun vadeli bir yatırım hissesi olarak değerlendirebilirmiyiz.Burdaki 6 aylık kar beklentin nedir?

4. " Neden yatırımcı olmayı demeyip kendiniz spek olmak istemiyorsunuz? Neden yatırımlarınıza güvenmiyorsunuz ? "

Baya iddialı ve idol olacak bir söz bu abi. Allah razı olsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Biraz sabır biraz umut. Yazdıklarım kendimi bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=542&page=208

Hocam mohican adlı borsa genel başlığı altında sayfası bulunan arkadaşın

ASELSAN arçekik tofaş Ford bimas typrs
    Hakkında temel rasyolar bakımından balon bulunduğuna dair yazıları var. Gerçekten de matrikste yazılı fk. Pd/dd.
    Özsermaye piyasa değeri rakamlarına bakılınca biraz yüksek oldukları görülüyor
    Sizce bu yüksek fiyatlama neden
     Alıntı Originally Posted by kalemci Yazıyı Oku
    Sayın Murat bey yukarıda belirttiğin kriterlere göre jantsayı değerlendirdiğinde uzun vadeli bir yatırım hissesi olarak değerlendirebilirmiyiz.Burdaki 6 aylık kar beklentin nedir?
    Açıkcası beğendiğim ama uv yatırım stratejimde çok düşük bir pay ayırdığım bi hisse jants potansiyeli çok yüksek ama geçmiş borsa deneyimlerim beni biraz daha garanti kılı kırk yaran yatırım süreçlerine ittiğinden dolayı çekingen yaklaşıyorum o yüzden nörr üm

6.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Tkfen dönemsel olarak takip listemde ama bunun nedeni ne TL bazl nede usd bazlı grafiği tahminime dayalı bilanço beklentim... Tavhl ile benzer çok iyi bir bilanço beklemedeyim. Cuma sabahı eksideyken tavhl nın günü hatta pztesini nereden kapayacağını merak ettiğimi yazmıştım. UV yatırım aracı olarak görmediğim tkfen hissesi dönemsel anlamda ise takip listemdedir.
    Özel bi ricam olacak üstad vs değilim Murat bey demeniz yeterli...
    Teşekkürler Murat Bey...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Kısa bi blgi daha vereyim. Froto hissesi sene başında 20 liralardaydı. Tam hatırlamıyorum şuandada açıkcası bakmaya dahi üşeniyorum ama geçen yıl yatırım kaynaklı bakın yatırım kaynaklı sadece 1 diğer yıllarda 2 temettü veriyor. Bu sene tahnin ettiğim karlılığa göre 1.20 lira civarı x2= 2,40 lira temettü verebilir. Sene başında froto alan birisi 8 yılda tüm hisselerini bedavaya getirme fırsatına sahipken hangi balon hangi yatırım aracından konuşuyoruz...
    Borsada zarar etmek istiyorsanız borsa oynayın adı sanı belli olmayan hisselere yatırım yapın ama ben yazdığım kriterlere sahip hisselere uv yatırım yapıp zarar edeni hiç görmedim...
    Dün bir kaç mesaj sildim hemen yine benzer mesajlar gelmeye başladı şununsatıyımmı şunu alayım mı? Bu sorularınızı cevaplayacak olan bireysel yatırım danışmanlarınızdır ben işin mantalite strateji boyutuna yoğunlaşmayı bu başlaıkrta tercih ediyorum... yeri geldikçe bilanço hisse değerleme ve değerlendirmesi yapıcaz ama şunu al sat işi benlik deil arkadaşlar... Zaten heryer bunlarla dolu kurs veren algoritma satan eğitim veren hisse satan adam dan geçilmiyor...
    Arkadaşlar tekrar bi hatırlatma yapayım konu başkalarının görüşlerini sorgulamak, check etmek yada sizin yatırımlarınızın karlılığını teyit etmek için açılmadı a hissesini sattım b hissesi aldım hangisi daha çok kazandırır bu hissenin spegi akıllı bu akılsız gibi afaki söylemlerle uzasın istemiyorum... Hisse özelinde sorularınızı memnuniyetle cevaplarım takip ettiğim bi hisseyse eğer...
    Neden yatırımcı olmayı deneyip kendiniz spek olmak istemiyorsunuz? Neden yatırımlarınıza güvenmiyorsunuz?
    Yatırımlarınıza güvenin, sahiplenin ve size bi tavsiye ortağı olduğunuz şirketi asla ama asla kötülemeyin...
    şeyh uçmaz müritleri uçurur... örnek :aselsan
    Bana bu aselsan nereden döner diyorlar hep aynı şeyi söylüyorum her ayın 15 inde maaşını çekip aselsan almak için fiyat yükselmesin diye dua eden adamlar vazgeçmeden bu aselsan efsanesi bitmez!!! Bi yatırımcı kağıdının salt yükselmesinden memnun olmaz çünkü yatırımı azalacaktır...
    Buna da teşekkürler

8. Murat Bey spekülatör kavramına nasıl bakıyorsunuz peki, açıklarsanız çok sevinirim gerçekten. Kimileri spek diye birşey yok, hayali bir kavram şeklinde iddia ediyor. Ya da bazen birden fazla spek aynı hissede olabiliyor diyenler var. Bu kavramı fonksiyonlarını ve (varsa) algoritmalara yaptığı müdahaleleri açıklayabilir misiniz. Selamlar...

Sayfa 34/47 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •