Bu anlamda size daha öncede bu işin Matematiği boyutunda takip ettiğim begendiğim, her mecrada adını geçirdiğim Necip beyin üssel regülasyona göre fiyat trend grafiğini paylaşayım bakın bakalım bu şekilde trende sadık bist de kaç hisse var ben söyleyeyim 1 yazıyla BİR
Tekrar ve son kez yazıyorum yıllarca fk sı pp dd i ile geçirdim yayın yazacak kadar bu işle uğraştım. Ama bist de çok pahalı denen hisselerin esasında çok uucuz çok ucuz denen hisselerin çok pahalı olduğunu anlamam için temel analize ve terimlere ihtiyacım olmadığını bilançoların ve yatırımların, geleceği ön görmenin arge nin sürdürülbilirliğin en önemli nedenler olduğunu anlamam yıllarımı aldı.
Bir bilginin bilgi olması için sürdürülebilir, kanıtlanmış, her ortamda ayn etkiyi veren uygulanabilir olması lazım her dönemde değişken rasyolar size SADECE YATIRIMLARINIZIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİR....
TEKRAR YAZAYIM SANIRIM ETKİLİ OLMAMIŞ BORSA BİR OYUN ALANI DEĞİL YATIRIM MECRASIDIR...
Yatırımların günlük kazanca dönüşmesi için zamana ihtiyacı vardır.
Herkese iyi haftalar bol kazançlar
Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM
Yer İmleri