Sofular haram demişler bu aşkın şarabına
Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne...
Nesimiye sordular yarin ile hoşmusan
Hoş olayım olmayayım o yar benim kime ne...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sofular haram demişler bu aşkın şarabına
Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne...
Nesimiye sordular yarin ile hoşmusan
Hoş olayım olmayayım o yar benim kime ne...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav bu em ye bu kadar takılmak da nerden cikti bir anlami yok Bfren bedelsiz öncesi kar felan yoktu yatırımdan dolay sanırım düşük de acikladi ama 7000 lerden 15-16 binlere gitti biz burada sadece em için veya karı bu sefer iyi gelmez diye korkup kaçacak yyatirimci değiliz bizler için gelecek önemli bu yüzden kafalar karışmasın size küçük bir örnek vereyim de öyle kıyaslayın pkent 50 TL den 23000 TL'ye gitti hem de zarardayken hiç kar acikladigini görmedim poltk sin karı çok mu süper egeeni solladı 23000 leri gördü ve hala buralarda sermayeside egeenden fazla daha örnek istersenizvereyim ama sizler de bunu anlamazsiniz bu yüzden ben size böyle NATO kafa felan demeyecek ve kirmayacagim hayırlısı deyip beklemeye devam bir ara konyayada ft bilmem ne diye biri 1500 lerde dadanmisti çok pahalı eti ne budu ne deyip duruyor ve habire olumsuzluk asiliyordu eeee dedik git başka yerde yaz ama laf dinlemez bilmiş bilmiş yazardı simdilerde yok olan o oldu burada da bu olumsuzlari gonderiri isimize bakariz
Son düzenleme : mercek2; 26-04-2024 saat: 23:07.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Bilanço kötü gelecek olsaydı baba, oğulun borsada işlem gören tipe dönüştürdükleri hisseleri satmazlarmıydı? Nasıl olsa 13.500 e , hatta 11.000 e düşmeyecekmi, geri yerine koyarlardı. YTD
birkaç kez aradığımı her seferinde otomotiğe bağlanmış gibi meşgule atılan kadir beye nasıl ulaşıyosunuz hısım akraba y da sınıf arkadaşınız herhal ya da sizi *****z kadir gecesi doğurdu diyecem)))) neyse özl birisi olmalısınız bence sonuçta bizim gibi marabaları kim muattap alırki
Yer İmleri