Artan

45,32 10 18:10
176,20 9.99 18:10
20,14 9.99 18:10
81,55 9.98 18:10
90,50 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

26,64 -10 18:10
50,40 -10 18:10
4,43 -9.96 18:10
26,26 -9.95 18:10
10,50 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.718.614.181,40 18:10
6.933.504.972,47 18:10
6.649.086.491,22 18:10
6.265.564.086,85 18:10
6.096.634.471,25 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVİ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ayhan başkan bence çok talihsiz bir yazı yazmışsın. Nedir sizdeki bu azıcık biri olumlu bir şey yazsa bu kadar tepki? Hayırdır. Senin eleştirdiklerinden farkın bu mu? İktidarı övmedim bir şey yapmadım. Ben ne yazdığımı iyi biliyorum da sizdeki bu önyargılar nasıl yıkılır onu bilmem. Tavsiyem yazılarımı siyaseti işe karıştırmadan yalın hali ile oku. Zira buradaki o taraf bu taraf bilmem siyaset benim hayatımın merkezi değil. Size de tavsiye ederim.
    zaten bu ön yargı ile bir şey kazandığı yok....onun gibi düşünmeyene hemen yandaş damgası vuran bir kaç kişiden biri....bırak yazsın bana da sürekli laf atıyor...tahrik ediyor.. o bunları yazarken şahsen speği tırtıklamaya devam ediyorum....enerjimi endekse yoğunlaştırıyorum.....sürekli yazsam akşama kadar laf yetiştirir....bu ayhan....

[QUOTE=TOKATYILDIZI470;6794668]

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ayhan başkan bence çok talihsiz bir yazı yazmışsın. Nedir sizdeki bu azıcık biri olumlu bir şey yazsa bu kadar tepki? Hayırdır. Senin eleştirdiklerinden farkın bu mu? İktidarı övmedim bir şey yapmadım. Ben ne yazdığımı iyi biliyorum da sizdeki bu önyargılar nasıl yıkılır onu bilmem. Tavsiyem yazılarımı siyaseti işe karıştırmadan yalın hali ile oku. Zira buradaki o taraf bu taraf bilmem siyaset benim hayatımın merkezi değil. Hiç olmadı hiçbir zamanda olmayacak. Size de tavsiye ederim.
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    zaten bu ön yargı ile bir şey kazandığı yok....onun gibi düşünmeyene hemen yandaş damgası vuran bir kaç kişiden biri....bırak yazsın bana da sürekli laf atıyor...tahrik ediyor.. o bunları yazarken şahsen speği tırtıklamaya devam ediyorum....enerjimi endekse yoğunlaştırıyorum.....sürekli yazsam akşama kadar laf yetiştirir....bu ayhan....
    La tokatçı boş boş konuşma git kendine tokatlayqcqj qdam bul
    Soru çok basit brent %2-3 aşağı geldi diye enflasyonun aşağı ineceğini düşünmek nasıl bi pudra şekeri ile mümkün oluyor
    Biz zaten rusyadan %30-35 daha qşqğı petrol alıyoruz ve brent petrol fiyatından piyasaya veriyoruz. Bir tür örtülü kazqnç elde ediyoruz ve yıllıktq bu millete petrol 15 milyar dolara yakın pahalı satılıyor. Siz brentte ki %3 lük düşüşle enflasyonun düşeceğini nasıl iddia edebiliyorsunuz onu soruyorum.

Tutturmuşsunuz bi baz etkisi baz etkisi 2 ay ge geçtiğinde bile enflasyon %45 stünde kalacqk gbi gözüküyor. Memura emekliye düşük zam vermeye çalışan uygulamalarla enflasyonu düşüremezsiniz. Anca pudra şekerli şark kurnazlığınızı ortaya koyarsınız.a
    bir halt olacağı yok.

3. günaydın yoldaşlar..

[QUOTE=ayhan53;6794742]
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

La tokatçı boş boş konuşma git kendine tokatlayqcqj qdam bul
    Soru çok basit brent %2-3 aşağı geldi diye enflasyonun aşağı ineceğini düşünmek nasıl bi pudra şekeri ile mümkün oluyor
    Biz zaten rusyadan %30-35 daha qşqğı petrol alıyoruz ve brent petrol fiyatından piyasaya veriyoruz. Bir tür örtülü kazqnç elde ediyoruz ve yıllıktq bu millete petrol 15 milyar dolara yakın pahalı satılıyor. Siz brentte ki %3 lük düşüşle enflasyonun düşeceğini nasıl iddia edebiliyorsunuz onu soruyorum.

Tutturmuşsunuz bi baz etkisi baz etkisi 2 ay ge geçtiğinde bile enflasyon %45 stünde kalacqk gbi gözüküyor. Memura emekliye düşük zam vermeye çalışan uygulamalarla enflasyonu düşüremezsiniz. Anca pudra şekerli şark kurnazlığınızı ortaya koyarsınız.a
    Ah şu pudra şekeri yok mu ah nelere kadir..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •