O işler öyle olmuyor. Bir şirket ile ilgili fikir belirttim al falanda demedim hisse düştü en az 3 kere laf yedim burada.Geçen bir hisse dile getirdim inceden süper bilanço attı bugün tavan olacak belki.Bu diğer hisse için beni eleştiren tavan olan için teşekkür edecek mi? O yüzden ne gerek var.... Bence hiç gerek yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
vadelide destek çizgisi bugün 1182000--1183000 aralığına geldi... ve fiyat buralara yaklaşmış
düşemeyen borsacıların en sevmediği durum... hiç hazzetmezler trendlerinin sorgulanmasını ve gereğini yaparlar
Hangi tahta bilanço fiyatlıyor ismi bilonço zamanı sadece ,
piyasa ekonomik program içinde içerde ve dışardan gelen haber kaynaklı havuçlarla hareket ediyor.
bu yüzden bilançolar düzeltme olarak kullanılıyor çoğu bilançonun bozuk geleceği 3-4 ay önce belliydi.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Essek çiftte atmaya başladı, bakalım altı dan ne çıkacak
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri