Artan

1.870,00 10 18:10
20,58 9.99 18:10
109,00 9.99 18:10
175,20 9.98 18:10
37,72 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

58,95 -10 18:10
77,45 -9.99 18:10
14,16 -9.98 18:10
295,75 -9.97 18:10
188,00 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.787.267.614,30 18:10
9.287.381.165,28 18:10
8.575.062.101,50 18:10
7.696.162.111,50 18:10
7.236.483.626,34 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Arkadaşlar inanmayın ,akp chp mhp falan yok,ortada bir sistem var bir de halk,sistem halkın canına okumak ve zenginlerin refahını korumak üzere kurgulanmış.Bu siyaset işleri tiyatro inanmayın,canınızı sıkmayın,nihai noktaya gelince bireysel olarak olayların farkında olun ve kişisel direnişinizi sisteme karşı uygulayın.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar inanmayın ,akp chp mhp falan yok,ortada bir sistem var bir de halk,sistem halkın canına okumak ve zenginlerin refahını korumak üzere kurgulanmış.Bu siyaset işleri tiyatro inanmayın,canınızı sıkmayın,nihai noktaya gelince bireysel olarak olayların farkında olun ve kişisel direnişinizi sisteme karşı uygulayın.
    "hkm adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz."

Katılıyorum...
    Zaten zihinsel, bilişsel farkındalığın oluşması 30'lu yaşlar.
    Fiziksel, mekanik sağlıklı yaşam sınırı 50'li yaşlar.
    Verimli yaşam 20 yıl ortalama.

"Koy götüne rahvan gitsin... " olayın özeti kanımca.
    Elinize-zihninize sağlık.

3. [QUOTE=hkm;6809033]Arkadaşlar inanmayın ,akp chp mhp falan yok,ortada bir sistem var bir de halk,sistem halkın canına okumak ve zenginlerin refahını korumak üzere kurgulanmış.Bu siyaset işleri tiyatro inanmayın,canınızı sıkmayın,nihai noktaya gelince bireysel olarak olayların farkında olun ve kişisel direnişinizi sisteme karşı uygulayın.[/Q

EYYYY HIDIR....DURUM BUDUR....SEN KUDUR....!!!!!!!!!!!!!!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İmzamı attım altına, uzun yıllardır duyarım, iktidar partisi başkanlari, seçimi kaybetseler dahi, oyunu kullanan muhalif veya yandaş herkese teşekkür eder, bunun nedeni oy vererek sistemin devamını sağladığınız için teşekkürler demektir, ben ya da veli size geçirecek fark etmez biz zaten arkadaşlar , arka odada paylaşıyoruz , hangimiz gelse sizi mikecek.

Kayışlar gevşek ,donlar yarı, inik 90 derece durmaya devam edin siz, biz gerekeni yapacaz.
    Mesajı. Bu durumda hiç oy vermemek çözüm olabilir ama 3-5 kişi ile olmaz hiç kimse sandığa gitmeyecek o zaman işin rengi değişir ama bir bedel ödetirler buna da hazır olmak gerekir.

Doktor beye de teşekkürler bu yorum için.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İmzamı attım altına, uzun yıllardır duyarım, iktidar partisi başkanlari, seçimi kaybetseler dahi, oyunu kullanan muhalif veya yandaş herkese teşekkür eder, bunun nedeni oy vererek sistemin devamını sağladığınız için teşekkürler demektir, ben ya da veli size geçirecek fark etmez biz zaten arkadaşlar , arka odada paylaşıyoruz , hangimiz gelse sizi mikecek.

Kayışlar gevşek ,donlar yarı, inik 90 derece durmaya devam edin siz, biz gerekeni yapacaz.
    Mesajı. Bu durumda hiç oy vermemek çözüm olabilir ama 3-5 kişi ile olmaz hiç kimse sandığa gitmeyecek o zaman işin rengi değişir ama bir bedel ödetirler buna da hazır olmak gerekir.

Doktor beye de teşekkürler bu yorum için.
    desidero abi nerelerdeydin merak ettim haber de vermediniz uzun süre kayıptınız hoşgeldiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    desidero abi nerelerdeydin merak ettim haber de vermediniz uzun süre kayıptınız hoşgeldiniz.
    Sağol kardeşim, uyuz olduğum bi tip var Amerika kıtasının kuzey vilayetlerinden, bu herifçioğlu yüzünden ceza veriyor, bana , yancı pardon ,yansız yönetim, o yüzden burada yazıp sinirlenmek istemiyorum aslında, zira sinirlenmek ve aşırı neşelenmek para kaybı oluşturuyor, bunu Ateşan Aybars anlatmıştı o zaman algılamamıştım, şimdi nötr kalmak için sayfaya 2-3 günde bir bakıyorum. Bazen 1 hafta sürüyor, böyle de gitsin. Herifçioğlu ve saz arkadaşları top sektirip , çalsınlar , oynasınlar ...

Kal sağlıcakla.. Bütün dostlara da selamlar..

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sağol kardeşim, uyuz olduğum bi tip var Amerika kıtasının kuzey vilayetlerinden, bu herifçioğlu yüzünden ceza veriyor, bana , yancı pardon ,yansız yönetim, o yüzden burada yazıp sinirlenmek istemiyorum aslında, zira sinirlenmek ve aşırı neşelenmek para kaybı oluşturuyor, bunu Ateşan Aybars anlatmıştı o zaman algılamamıştım, şimdi nötr kalmak için sayfaya 2-3 günde bir bakıyorum. Bazen 1 hafta sürüyor, böyle de gitsin. Herifçioğlu ve saz arkadaşları top sektirip , çalsınlar , oynasınlar ...

Kal sağlıcakla.. Bütün dostlara da selamlar..
    abi troller dağıldı engellendi başlık kurudu biraz

şimdi monaco yat klübünde ıstakoz yesen roma da doldurma yalayarak gezecek olsan fiyatını öğrenemiyoruz

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi troller dağıldı engellendi başlık kurudu biraz

şimdi monaco yat klübünde ıstakoz yesen roma da doldurma yalayarak gezecek olsan fiyatını öğrenemiyoruz
    O arkadaşın kastettiği bir başkası, yazdıklarını dikkatli okursanız anlarsınız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •