Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4354 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Kandinsky Yazýyý Oku
    Bildiðim kadarýyla nisan ilk hafta bakýma girdi santral yani üretim azlýðý 2. Çeyrek bilançosuna yansýyacak tabi bu arada petrol üretim gelirleri de yansýyacak 2.çeyrek bilançosuna
    Çok önemli geliþmeler bunlar…
    Petrol üretmeye baþladýðýný açýklamadýlar benim bildiðim.Temenni mi bu dediðin yoksa bir bilgiye mi dayanýyor.

2.  Alýntý Originally Posted by Vesper Yazýyý Oku
    Petrol üretmeye baþladýðýný açýklamadýlar benim bildiðim.Temenni mi bu dediðin yoksa bir bilgiye mi dayanýyor.
    Merhaba aþaðýdaki kap açýklamalarýný son cümlesinde geçiyor.Kap açýklamasý þirketin web sitesinde mevcut.(herkes haklý olarak herþeyden þüpheleniyor bu þirket ile ilgili)

13.04.2024 - Hisse Satýn Alma Sözleþmesi Hakkýnda

Þirketimiz, Venezuela'da odaklandýðýmýz petrol alanýndaki ilgili çalýþmalar kapsamýnda Venezuela'da özel ve kamu þirketlerine yönelik petrol çýkartýlmasý için gerekli hizmet ve çalýþmalarý yapan, 25 yýllýk sektör bilgisine sahip, finansal yükümlülüðü olmayan ve toplam aktif büyüklüðü yaklaþýk 52,2 Mn USD olan, Venezuela'da kurulu Denarius Pumping Services de Venezuela C.A.,'nýn %100 oranýnda pay sahibi olduðu ABD'nin Florida eyaletinde kurulu Denarius Pumping Services LLC'nin %65'ne tekabül eden hisseleri toplam 5,2 Mn USD bir bedel karþýlýðýnda satýn alýnmasýna yönelik hisse satýn alma sözleþmesini imzalamýþtýr.

Ýlgili Þirket Venezuela'da halihazýrda mevcut faaliyetlerine devam etmekte olup ayný zamanda OFAC lisansýnsa sahiptir. Yapýlan satýn alma ve ilgili faaliyetlerin konsolide bilançoya etkisinin ikinci çeyrek itibariyle görülmesi beklenmektedir.

3. Ýlk çeyrek bilançoda çok cüzi de olsa yurtdýþý satýþ geliri var.
    Bu yurtdýþý satýþ geliri benim için yeterli, petrol üretim satýþý baþlamýþ diye anlýyorum baþka ne olabilir yurtdýþý satýþ geliri bilmiyorum.
    2.çeyrek etkisi görülecek denmiþ ama ilk çeyreðin son günlerine belli ki bir ticaret sýðmýþ.
    Faaliyet raporu gibi birþey ne zaman yollarlar bilmiyorum ama 5-10 kuyudan mý elde edilmiþ 1-2 kuyudan mý?
    Kaplarýnda bahsedilen 170 kuyu devreye ne zaman girer paralarý var mý iþletmeye,çýkartma maliyeti nedir kar býrakýyor mu bir çok cevaplanmasý gereken soru var.

Gelir tablosunun geldiði 21 mayýs tarihini not ettim dönüm noktasý bana göre.
    Al sat tut tavsiyesi deðildir yazdýklarým kendi görüþ ve beklentiletimdir.

4. Sn.Kandinsky
    1-bahsettiðiniz 170 kuyu TOMLAM þirketinin KAP'ýnda vardý ama ilerleyen süreçte bu þirketle alakalý kap gelmedi. Satýn alýndý mý,petrol buradan mý üretilip satýlýyor muallak bir husus
    2-Az bir gelir satýn alýndýðý KAP ile bildirilen Denarius þirketinden elde edildi ise, buruda petrol üretimi var mý yine muallak. Daha çok kuyu hizmetleri veren (bakým,onarým,çimentolama vs) bir þirket görünümünde

Ancak günün sonunda baktýðýmýzda yurtdýþýnda üretilen,satýlan, kar edilen þirketler var. Bu önemli biz yatýrýmcýlar için

5.  Alýntý Originally Posted by SedatSönmez Yazýyý Oku
    Sn.Kandinsky
    1-bahsettiðiniz 170 kuyu TOMLAM þirketinin KAP'ýnda vardý ama ilerleyen süreçte bu þirketle alakalý kap gelmedi. Satýn alýndý mý,petrol buradan mý üretilip satýlýyor muallak bir husus
    2-Az bir gelir satýn alýndýðý KAP ile bildirilen Denarius þirketinden elde edildi ise, buruda petrol üretimi var mý yine muallak. Daha çok kuyu hizmetleri veren (bakým,onarým,çimentolama vs) bir þirket görünümünde

Ancak günün sonunda baktýðýmýzda yurtdýþýnda üretilen,satýlan, kar edilen þirketler var. Bu önemli biz yatýrýmcýlar için
    Doðru söylüyorsunuz hemen çok da umutlanmamak gerek.
    Aracýlýk hizmet bedeli gibi kestiyse rakkamlar çok daha küçük olacaktýr.
    Þirket iletiþimi de tam venezuela usulü satýr aralarýndan bilgi çýkartmaya çalýþýyoruz.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •