Belli ki Bank of elinizdeki bütün malı almakta. Benim vaktin yok bu günlerde lütfen fazla hareket etmeyin . Bi de zarar etmiş derken konsolide ne gelecek onu görünce net bi cevap yazarız dostum.
Belli ki Bank of elinizdeki bütün malı almakta. Benim vaktin yok bu günlerde lütfen fazla hareket etmeyin . Bi de zarar etmiş derken konsolide ne gelecek onu görünce net bi cevap yazarız dostum.
Fırsat bulduğumm için yazıyorum ben hislerime sahip çukmaktayım ve yapabildiğim ne varsa yapıp lotrlarımı artıyorum desem size
Çalı arkasından çıkın lütfen. Benden başka yazan yok gibi... Biz güvendik düşer iken de yazıyoruz çıkar iken de ...
Bütün turizm hisseleri uçmuş gitmiş
Bu , hala 4,53 de sürünüyor. 4,53 e turizm hissesi mi kaldı.
Bir babayiğit çıkıp , toparlasa hisseleri ne güzel olacak , ama maalesef kimse topa girmiyor.
Şimdi de 4,35 e indirdiler. Ucuzun da ucuzu , adeta bedava fiyata indirdiler. Yazıklar olsun
Hisseyi yerden yere vuruyorlar.
Defter değeri bile 12 TL. nin üzerinde. Dükkanı kapatıyorum dese , hissedarlara 12 TL. para düşüyor
Bu borsada gel de işlem yap. Çakallar sarmış borsayı.
4,29 dan devre kesti.
Böyle bir borsada , diğer pahalı hisseleri millet nasıl cesaret edip de alıyor , ben buna şaşırıyorum.
Ederinin 3 de biri fiyattaki hissede bile ne oyunlar dönüyor.
Sonuçta yatırımcısına , bırak para kazandırmayı ; para kaybettiriyorlar.
Son düzenleme : By Akıl; 03-06-2024 saat: 15:22.
Metur 17,5 TL ...Öyle doğru dürüst kar ı da yok. Defter değerine bakıldığında
Tektu dan 25 kat daha pahalı , ama yine de yukarı gidiyor.
Yer İmleri