Originally Posted by
yatırımcı_79
Ekim ayında, yani bundan 7 ay önce 646m USD olan ciro hedefi, yeni sunumda 251m USD ye düşmüş. Yine 7 ay önceki sunumda ABD fabrikası 2024 sonu denmişti, şimdi 2025 sonu denmiş. 7 ay önce şirket yönetimi bu hedeflerin tutmayacağını bilmiyor muydu? Bal gibi de biliyordu. Ekim ayında TR deki fabrika da faaliyete geçmiş durumdaydı. Pom-US fabrikasından ciro beklentisi eski sunumda 90m USD idi. Hadi bunu bilemedin, 646-90 = geriye 556m USD kalır. Ardaki 305m USD nereye uçtu?
Bilerek alenen yatırımcılara gerçeğe aykırı beyanda bulunarak yatırımcıları kandırdılar. Fiyat 300 civarına gelince her olumlu haberde mal boşaltıldı (enerji sa ile imzalanan sözleşmeyi günü sert satış yedi, sonrasında sürekli düştü).
Prestij filminde bir replik vardı, siz hileyi bulmak değil kandırılmak istiyorsunuz.
Bu tür platformlarda şirketi pohpohlayanlara da itibar etmeyin. Tablo ortada..
geçmiş olsun öncelikle. kasımdan beri buradayim sayfayi takip ediyorum en yuksek beklentisi olan 300m$ ciro bekliyordu 2024 için. Ben 200m$ diye dusunuyordum. Burada da yazmışızdır pomega gecikti grcikiyor hedefler birkaç yıl sarkar vs vs. en son 290tlde bir uyarı yapmıştım kısa orta vadeciler için gerçi ben de satmadım da benim beklentim daha ilerisi. her neyse tekrar gecmis olsun daha sağlam ayağa kalkacaksinizdir. hayirli cumalar.
her yerden demettü kazandırır mı?
29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026
Yer İmleri