Onemli Gunler Banner
Sayfa 28/45 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 217 - 224 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

  1. #217
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    22,351
    Bu spk gerçekten kontrolmatik ile pek sevişmiyor kaç ay oldu sermaye artırımını onaylamadı!Aralık nere haziran nere?Sami bey bir el at kağıtta günden güne eriyor!B
    Bir nevi kimya ki Alimi yoktur.Tecrübe ettikçe biriken cahilliktir Aşk''"! “MASA KASA NİSAABRACADABRA
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

  2. #218
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    22,351
    Bir nevi kimya ki Alimi yoktur.Tecrübe ettikçe biriken cahilliktir Aşk''"! “MASA KASA NİSAABRACADABRA
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

  3. Sermaye artışı ile ilgili koşulları mı uygun değil de bu kadar bekletiyorlar? Sürekli iş ilişkisi şurdan dolar gelecek bilmem ne diye haberler çıktıkça aşağı yuvarlanıp durdu. Sermaye artışı onaylanmazsa Kötü haberle primlenir belki. Bu kağıdın bende uyandırdığı tek bir duygu var artık Güvensizlik..


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  4.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    Alamutçu ,PEHLİVAN,HOROZCU ,ORALETÇİ ....

    bU pezolar kontrolmatik e para kaptırıp utanmadan beni karalamışlardı....

    Hem pazarladılar hem de ortadan kayboldu mallar.....

    Hepsinin aklına başına getirdim ve zararla satıp ziktir olup gittiler gonturmatikten ......Ama sadece inatçı carizmator kaldı


    İtibar puanı vermeknistedim, sistem izin vermedi. Buradan itibar puanı vereyim++++

  5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    evet maalesef o kadar reklamı yapıldı ki bazı şirketler 5 yıl sonrasini fiyatladı ve 1 2 ay oralarda tutundu. bist 30 bazında %50 gerideyizdir. o zamanlarda sozde herkes enerji hisselerinde 3x 5x yapmıştı 5x daha yapacakti şimdi de herkes bankalarda 3x yapmış 3x daha yapacakmış hayirlisi olsun herkese hayirli tatiller.
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

  6. buraya yorum yazan yazmayan farketmez herkes kontr ne olacak merak ediyor ?

    düşüneceksin ?

    1-enwaır ne iş yapıyor
    2-controlıx ne iş yapıyor
    3-plan s ne iş yapıyor

    batarya sensör uydu

    yolun başı bile değil...fiyatlamalar ? neyi fiyatladınız ? apple geldi süpürdü nokıa yı ?

    koç bankacılıktan cıkıyor teknolojı işine giriyor ...
    teknolojı nerede ? kontr orada ?

  7. yeni bilgi iyidir..
    Devrim niteliğindeki pil teknolojisi için iki unsuru bir araya getiriyor
    Yayınlanma tarihi: 23 Mayıs 2024; Güncelleme tarihi: 23 Mayıs 2024
    Chris Woodley, [email protected]
    Resimde: Yardımcı Doçent Golareh Jalilvand (sağda) ve araştırma ekibi.

    Lityum-iyon pil, en baskın ve en hızlı büyüyen enerji deposu haline geldi Teknoloji. Bununla birlikte, mevcut lityum-iyon pil elektrot malzemeleri nispeten düşük teorik kapasite. Bu, ulaşılabilir enerji yoğunluğunu 260 watt-saat ile sınırlar kilogram başına (Wh/kg), bu tür uygulamalar için istenen 500 Wh/kg'ın çok altındadır. ağır hizmet araçları veya şebeke aküleri olarak. Bir pilin enerji yoğunluğu doğrudan katot (pozitif) ve anot (negatif) malzemelerin kapasitesi ile ilgili, Alternatif elektrot kimyaları vazgeçilmezdir.

    Kükürt, lityum iyonda ikame katot malzemesi olarak büyük ilgi görmüştür piller ve 500 Wh/kg'dan fazla bir enerji yoğunluğu sağlaması bekleniyor. lityum metal anotlarla birleştiğinde. Kimya Mühendisliği Yardımcı Doçent Golareh Jalilvand bu devrim niteliğindeki enerji teknolojisi üzerinde çalışan bir araştırmacıdır.

    Jalilvand, yüksek performanslı lityum-iyon pil hücresine odaklanan Kaliforniya merkezli bir şirket olan NantG Power tarafından finanse edilen 1 milyon dolarlık bir araştırma projesinin baş araştırmacısıdır Teknoloji. NantG Power'ın ana şirketi olan Nantworks'ün sahibi ve CEO'su Patrick Soon-Shiong ve Fabio Albano ve John Chmiola, endüstriyeldir. Lityum-sülfür piller projesinde teknik liderler. NantG Power çalışırken birden fazla pil türü, Jalilvand lityum-kükürt bilimine öncülük ediyor Şirketin takip ettiği ana teknolojilerden biri olarak araştırma.

    Jalilvand şu anda projenin ikinci aşamasında. İlk aşama anlamaya odaklandı Kükürt Katot Kimyası ve Elektrot İşleme Yönteminin Elektrokimyasal Üzerine Etkisi performans, aynı zamanda elde edilen kapasite ve dayanıklılığı artırmayı da başardı. İken İlk aşama, üstün performans ve çeşitli başarılarla umut verici sonuçlar üretti Bir sonraki seviyeye geçmek için, testte temsili olmayan madeni para hücreleri kullanıldı tüm pratik pil uygulamaları.

    "Madeni para hücreleri, laboratuvar ölçeği ve araştırma düzeyinde keşif için idealdir. Ancak, onlar özellikle pratik pil formları için en doğru temsili sağlamaz lityum-sülfür piller için," diyor Jalilvand. "Birinci aşamadaki madeni para hücreleri üzerindeki çalışma şu anda yaptığımız şeyin temeli oldu. Bu bilgi tabanı olmadan, İkinci aşamadaki başlangıç noktamız çok uzakta olurdu."

    Jalilvand'a göre, belirlemek için pratik form faktörleriyle test yapmak gerekiyor. ticarileştirme mümkünse. Bu form faktörleri silindirik, prizmatik içerir ve kese hücreleri. Jalilvand'ın şu anki çalışması, teorik olarak kese hücrelerine odaklanıyor. en az atık ağırlığına sahip olduğu için en yüksek enerji yoğunluğuna sahiptir.

    "Kese hücreleri genellikle diğer formlardan daha hafif ve daha ince pil muhafazasına sahiptir, Bu, pilin hacminin ve ağırlığının çoğunu enerji sağlamak için bırakır. bileşenler," diyor Jalilvand.

    Projenin mevcut aşaması, geliştirmeyi içeren üç temel göreve sahiptir. katot ve elektrolit için yeni kimyalar ve yapılar. Tüm görevler geçişi hedefler Madeni para hücrelerinden kese hücrelerine kadar başarılar.

    "Tüm görevlerde aynı anda ve etkileyici bir hızla ilerliyoruz, teşekkürler USC ve NantG Power arasındaki işbirlikçi ilişkinin yanı sıra büyük Projede yer alan öğrenci ve doktora sonrası ekip," diyor Jalilvand.

    Jalilvand'a göre, pillerin zorluklarının boyutlarıyla birlikte büyüdüğü göz önüne alındığında, Madeni paradan kese hücrelerine geçişin bu kadar hızlı ve başarılı olmasını beklemiyordu ikinci aşamada. "Bu hızlı ilerleme, oluşturduğumuz bilgi temeli sayesinde sağlanıyor birinci aşamada," diyor Jalilvand.

    Jalilvand, lityum sülfür pillerin lityum iyondan daha düşük bir güç yoğunluğuna sahip olduğunu kabul ediyor Pil. Bu, lityum-sülfürün şarj ve deşarj mekanizmasına dayanır bir dönüşüm reaksiyonuna dayanan ve düzgün bir şekilde yeterli zaman gerektiren pil işletmek. Bu, elektrikli araçlar için daha az ideal olsa da, lityum-sülfür yapar hızlı şarj gerektirmeyen diğer birçok uygulama için umut vaat eden piller.

    "En iyi uygulamalar, uzun süre ihtiyaç duyan ağır hizmet kamyonları, otobüsler ve benzerleri için olacaktır. Boşaltma süresi, genellikle mil olarak bilinir ve gece boyunca şarj istasyonlarında tutulabilir. Veya şebeke düzeyinde enerji depolama ve alan uygulamaları gibi sabit uygulamalar için," Jalilvand diyor.

    Projeye başlamadan önce, Jalilvand'ın araştırma ekibi bir elektrot geliştirmişti 1.000 döngünün ötesinde hücre dayanıklılığı sunan, ancak yetersiz olan işleme yöntemi kapasiteye ulaştı. NantG Power, bu yeni teknolojinin vaadine ve vizyonuna yatırım yaptı. Sonuç olarak, araştırmanın ilk aşamasında, elde edilen lityum-sülfür kapasitesi Piller iki katına çıkarken, kükürt yüklemesi başlangıçta olduğundan dört kat artırıldı. kullanılmış. Bu, NantG Power ve Jalilvand'ın ekibini işbirliklerini genişletmeye motive etti ve araştırmalarını daha pratik bir pil form faktörüne taşıyın.

    "Yetkin enerji yoğunluklarına sahip olağanüstü lityum-sülfür kese hücreleri elde ettik." Jalilvand diyor. "Uzun çevrim ömrünü ve dayanıklılığını görmek için sabırsızlanıyorum torba hücrelerimizden, çünkü bu bizim ve endüstriyel ortağımız için son onay işaretidir. Bununla birlikte, hazır bir lityum sülfür pilimiz olduğunu söylemenin zamanı gelmiş olabilir ticarileştirme için."


    teknolojıde ki değişim önemli

    https://nantgpower.com/

    bizde durum ne önemli olan kontr değeri artacak mı ?

    kontrolmatik yıllık faaliyet raporu sayfa 40. derki anot ta 3 kat kapasite artışı sağladık katot için çalışıyoruz



    değişen kimyasallar ve teknoloji kontrolmatik te fiyat belirleyecek

    fiyat düşürüyorlarsa siz alın..depolayın

    siemens biliyorsa vardır bildiği ? varta biliyorsa vardır bildiği ?
    Son düzenleme : carizma; 25-05-2024 saat: 15:04.

  8. #224
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    22,351
    Jantsa bile 9 haftada onaylandı bu kontrolmatikte var bir ilginçlik!Gözaltı hissesi muamelesi görüyor!
    Bir nevi kimya ki Alimi yoktur.Tecrübe ettikçe biriken cahilliktir Aşk''"! “MASA KASA NİSAABRACADABRA
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 28/45 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •