11.878...........Long......yarın için tepki gelir.....halka arz etkisi kırılır diye aldık......hadi pala.....
11.878...........Long......yarın için tepki gelir.....halka arz etkisi kırılır diye aldık......hadi pala.....
Akbnk dün +3 bun gün-5 sebep?
aselsan mayıs vade.....57,73.................Long......
gümüş ons haziran vade......32,22 Şorttttttttttttttt
Bak evlat..Senin hiç bilmediğin alanda yüzlerce sistem yazdım.3. NESİL SİSTEMLER.
Gelmişsin alamancı amca kıvamında ve net olmayan saçmalıklarla iş yapıyorsun.Senin tüm analiz ve tekniğini biz 2007 de forumda defalarca denedik..Hem de istidatlı arkadaşlar tarafından..kocaman çöp..
Bak işe yarayan sistemlerin(sn. ikgözümün) burada defalarca hakkını teslim ettim.
Ama senin emekli alamancı amcalar kıvamındaki sisteminden bir booook olmaz.Bunu burada net olarak dene,yine bir şey çıkmaz.Hatta bu yüzden eregliden dehset zarar sebep olan yorum yaptın.(o zaman tartışmıştık)
Çünkü net değil..SANA 1 MİLYON KERE SORDUM..KIRILMASI NE DEMEK..1-4 SAAT Mİ..2 gün mü?
Kırıldı ama 2 saat sonra tekrar indi ne yapılacak..
AFAKİ SAÇMA SAPAN yorumların var..burada birisi senin dediğine göre net uygulasın ama periyot belli olsun..
Matematiğin iyi değil..muhakeme sorunun var..MAKALE BİR KONUYU ispatlamaktır..ben kendimce ortaya bir SAV atıyorum ve onu ispatlamak için delil getiriyorum..EDEBİYATINDA mı iyi değil..
Üstelik onu okuyan şunu net anlar abka: hisseleri satmış..asla long yapmam diyor ve endekste %20 den fazla düşüş bekliyor(zirveden)..tamamen yanılabilirim ama net olarak kafada kalan bir sonuç var...ve eğer bu tutarsa muazzam kar olacağı kesindir..
ama senin dediğinden net bir çıkarım olamaz.
Adana'da ilginç olay! Adliyede bıçak çıkartıp kendini 'Mehdi' ilan etti 'Bana karşı gelirseniz...'
Yer İmleri