Üstadım bende mermi bol mesajım Patron/Spek Ortaklığına. Bende basit hesap çalışır 17 K dan satıp 13 K dan almak ciddi olaydır. 1940 dan sattığım ve 11.6 dan aldığımda da aynı senaryoyu seyrettim. Bu saatten sonra 3 e 5 e bakmam fk nın ve Pd/dd inin 3 ve 6 ay sonraki regresyon grafiği bu günkü gördüklerimden farklı şeyler söylüyor. Zaten topu topu 5 kağıda bakarım kağıt düşerse lafım aynıdır ve fırsat geldi ayağıma derim. Benim gölge endex bana egeen ucuz diyor gerisi beni bağlamaz. Azdan az çokdan çok gider patron düşünsün ben satar alırım farkı cebime koyarım. Aynı onun yaptığı ve hep tavsiye ettiğim gibi. 19200 Ekim gibi görürüz yoksa bana çok mal kaptırır bu spek. Beklerim bendeki zaman patronun sahip olduğundan fazla. Ben hedef fiyat asla koymam karlılık verileri benim için iyi ise toplarım. Alark Clebi TTrak froto Egeen benim şirinlerim .
Bol kazançlar ortak. Saygılar ,
Temettü sonrası fon satışları yemek de nasipte varsa kısmet der katlanırız. 

Originally Posted by
aloneman42
hocam alım için biraz acele ettin sanki, illaki üç beş gün içinde yukarı bir tepki gelecek de, o tepki 19200 e götürmez, 19200 hedef fiyat için biraz daha bekletir diye düşünüyorum.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri