Sayfa 504/999 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Viop LVII

1. Tamam düzeldi sorduğum soruyu geri aldım kusura bakmayın.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pts devre kesmezse yırttık. Bankalar da eksi olur endekis mühendisliği olmazsa işimiz zor
    Neden böyle bir beklentiniz var?

sabah sabah gümüş ...altın ons.... defterlerini dürtüyorlar......buralaran güzel tepki gelir......

Alıntı Originally Posted by xweser Yazıyı Oku
    Neden böyle bir beklentiniz var?
    ykbank ın haberi zan ediyorki kapanıştan sonra geldi.....seans bitimine yakın geldiğinden haberi yok......yanlız buradan bir aşağı sorti bekliyorum....hemen hop diye alacaklarını sanmıyorum......cuma Longcu sıkıştırdılar...illaki paralarını almak isteyecekler.....

5. ENAG mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıkladı.

ENAG verilerine göre, Tüketici Fiyat Endeksi mayıs ayında yüzde 5,66 arttı. E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise yüzde 120,66 olarak gerçekleşti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    20 sene sonra Türkiye de bazı mahalle bölgelere giremeyeceğiz aynı Fransa da olduğu gibi. Ülkenin Türk milliyetçi partisinin desteği ile her milletten insanı kabul ediyoruz. Nasıl bir planın içindeyiz kimlerin kasedi varsa
    Anadolu'nun küçük bir şehrindeyim. Bizim burada bir ilkokul var. 20-25 yıl önce buranın en gözde ilkokuluymuş. Şu anda sadece 5 (beş) Türk öğrencisi var koca okulun. Burada 2 mahalle işgal altında resmen. Hafta sonu açık öğretim sınavlarında emniyetten arkadaşlarla sohbet ettik. Asayiş olaylarının yüzde 90 nı yabancılar diyorlar. Bıkmış adamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ykbank ın haberi zan ediyorki kapanıştan sonra geldi.....seans bitimine yakın geldiğinden haberi yok......yanlız buradan bir aşağı sorti bekliyorum....hemen hop diye alacaklarını sanmıyorum......cuma Longcu sıkıştırdılar...illaki paralarını almak isteyecekler.....
    İlahi hocam
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pts devre kesmezse yırttık. Bankalar da eksi olur endekis mühendisliği olmazsa işimiz zor
    Artı açarsa iyi yoksa
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 504/999 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •