Sayfa 669/882 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Özelden tartışsaniz konuşmalarınız yüzünden sevdiğimiz forum sayfasını kirletiyorsunuz. Siz harici insanlar çok sıkıldı aranızdaki atışmalardan. Zaten hisse performansi kötü birde burda olan gereksiz sohbet daha da can sıkıcı oluyor. Keko bey size minnettarim daha önceden hisse paylasimlarinizdan ancak bu tartışmalar size zarar veriyor bence. Herkese bol kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    olum ben sende var diye senin sayende falan kazanmadım atatp den turextede dirençte dostun onur ve çevresi gazlarken yzdım dirençte diye sonra dayanamayıp aylar sonra sattılar satılacak zaman değil dedim arkasından baktılar yüzde 50 yükselişin beni bilen bilir ama sizlerin zoruna giden şey haklı olmam zorunuza gitmeye devam edeceğim bundan sonra yazdığınız her hissede teknik takip edip gazla mağdur olmasın millet diye uğraşacağım ta ki sizler a d a m olana kadar !
    olum bak ağzınla itiraf etmişsin bir de kazançkapısı dostumun hissesi olan turexte de pozisyon almışsın... ah keşkem bizi takip edenler arasında ayrım yapma imkanım olsaydı...helal süt emmiş ve emmemiş olanları bir ayırabilseydim...ama ne yazık ki öyle bir imkanım yok...sizin gibi çakallara kazandırdığım için üzgünüm...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by JohnLocke Yazıyı Oku
    Özelden tartışsaniz konuşmalarınız yüzünden sevdiğimiz forum sayfasını kirletiyorsunuz. Siz harici insanlar çok sıkıldı aranızdaki atışmalardan. Zaten hisse performansi kötü birde burda olan gereksiz sohbet daha da can sıkıcı oluyor. Keko bey size minnettarim daha önceden hisse paylasimlarinizdan ancak bu tartışmalar size zarar veriyor bence. Herkese bol kazançlar.
    dostum ben de istemiyorum bu tür konuşmaları..sayfanın kirlenmesini ben de istemiyorum..ama bu tür adamlar ancak bundan anlıyor....bunun gibilerine taviz verirsem artık burada kimseye huzur bırakmazlar...bu tür insanları el birliği ile kovmamız lazım...bunların amacı sadece pislik çıkarmaktır...yoksa buraya katkı vermek değildir..bunlar sadece kendilerine müslümanlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. ona TUİK sayfasından delilli bilgi veriyorum kafası basmadığı için boş konuşuyorsun diyor... burada onunla daha çok eğleneceğiz...bunlar ancak bundan anlıyor...

5. vay keko vay hala bizim kağıttaydın diyor mr çektir mr kafatası içinde birşeyler eksik papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor bizim kağıtlar bizim kağtılar senin dostunun .... o çok sevimsiz dostun turexte gümledi arkasına baka baka kaçtı kağıttan niye teknik yormuşmuş bazı şeyler dönüyormuş aynı şeyleri şimdi berkosan için söylüyorsunuz yok grup var 30 düşsün istiyor falan filan millete hayal satmayın la akd takas belli milleti kendiniz gibi mi sanıyorsunuz ancak görmeyenler için kandırırsınız akd takas belli ağlamayın söylenmeyin adam gibi bekleyin uzuncuyuz diyorsunuz her gün ekrana bakıyorsunuz sizin ben uzun vade yatırımınızı yiyim merak etme 70 de kaçıp gideceksiniz 6 ay sonra ama

6. katkı ve kendine müslüman lafların ne kadar da kendin gibi boş olum ben teknik faydamı da sağlıyorum gören görüyor ama sizin gibiler eline göre konuşuyor yazınca da uzuncuyuz biz yaaaa hemen bırakın la bu demagojiyi şeffaf olun şefffaf uzuncu adam hergün ekran bakmaz cocuk kandırın uzuncuyum diye balonlar sizi

7.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    vay keko vay hala bizim kağıttaydın diyor mr çektir mr kafatası içinde birşeyler eksik papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor bizim kağıtlar bizim kağtılar senin dostunun .... o çok sevimsiz dostun turexte gümledi arkasına baka baka kaçtı kağıttan niye teknik yormuşmuş bazı şeyler dönüyormuş aynı şeyleri şimdi berkosan için söylüyorsunuz yok grup var 30 düşsün istiyor falan filan millete hayal satmayın la akd takas belli milleti kendiniz gibi mi sanıyorsunuz ancak görmeyenler için kandırırsınız akd takas belli ağlamayın söylenmeyin adam gibi bekleyin uzuncuyuz diyorsunuz her gün ekrana bakıyorsunuz sizin ben uzun vade yatırımınızı yiyim merak etme 70 de kaçıp gideceksiniz 6 ay sonra ama
    madem akd belli o zaman neden 38 den aldın ve neden iki gün sonra satıyorsun...iki günde akd mi değişti... ne zaman gideceğimi ben de bilmiyorum...sen iki günün garantisini veremezken ben sana 6 ayın veya bir yılın garantisini veremem....

8.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    katkı ve kendine müslüman lafların ne kadar da kendin gibi boş olum ben teknik faydamı da sağlıyorum gören görüyor ama sizin gibiler eline göre konuşuyor yazınca da uzuncuyuz biz yaaaa hemen bırakın la bu demagojiyi şeffaf olun şefffaf uzuncu adam hergün ekran bakmaz cocuk kandırın uzuncuyum diye balonlar sizi

Sayfa 669/882 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •