Sayfa 449/535 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499 ... SonSon
Arama sonucu : 4273 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Endekse Göre Performans Grafiği
    ...

Günaydın arkadaşlar, bol şanslar hepinize.. bu hissenin endeksten sıkı bir kopuş yaşaması şart, yoksa işimiz zor...
    ...

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar, bol şanslar hepinize.. bu hissenin endeksten sıkı bir kopuş yaşaması şart, yoksa işimiz zor...
    Günaydın Sayın loruhlano umarım bu hafta kafasını kaldırır. Baskı var da nereye kadar iyi şans ve kazanımlar olsun Saygılarımla...

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Umarım ama çok zor, herif tek kale maç yapıyor,

Kale de boş olunca resmi soygun yapıyor. İtibar olmayınca da yadırgamıyoruz.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Umarım ama çok zor, herif tek kale maç yapıyor,

Kale de boş olunca resmi soygun yapıyor. İtibar olmayınca da yadırgamıyoruz.
    Önümüzdeki süreçte endeksten iyi kopacak, o yüzden bu baskılar şu süreçte ağırlaştırılmış olarak devam ediyor...6,35 TL lere kadar bu baskı devam edecek...3 aylık bilançosunu da bir görelim, diğer enerjilerden bir farkı var mı, yoksa yok mu??
    ...

6. 6.35 ? 5.35 demek istediniz sanırım. Ama oraya gelirse orada durmaz maalesef ve 5 altını gösterirler benim tahminim ama farketmez uzun vade için sorun yok benim açımdan şahsen. Düştükçe ekleriz.ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Önümüzdeki süreçte endeksten iyi kopacak, o yüzden bu baskılar şu süreçte ağırlaştırılmış olarak devam ediyor...6,35 TL lere kadar bu baskı devam edecek...3 aylık bilançosunu da bir görelim, diğer enerjilerden bir farkı var mı, yoksa yok mu??
    Aslına bakacak olursak ben 3 aylıkta kar bekliyorum, çünkü vergi dairesine gönderdiği bilançoda, yurtdışı satışlar yoktu ayrıca mart ayında kasasına giren 200 milyon dolarda eklenmemişti.

Bu bilanço bir açıklansın bakalım ne olacak.

YTD değildir zaten bildiğim kendime yetmez.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    6.35 ? 5.35 demek istediniz sanırım. Ama oraya gelirse orada durmaz maalesef ve 5 altını gösterirler benim tahminim ama farketmez uzun vade için sorun yok benim açımdan şahsen. Düştükçe ekleriz.ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    5,50 // 6,35 aralığı demek istedim...
    ...

Sayfa 449/535 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •