Sayfa 507/999 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Viop LVII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    16-19 haziran kurban bayramı 20-21 bağlama konuşuluyor , bağlarlar mı bilemiyorum 23-28 arası gri liste sonucu gelecek böyle bir haziran mevcut.
    bağlayacaklar lgs ve üniversite sınavı bitiyor okullar ve üniversiteler kapanıyor
    yabancı turist gelişleri henüz zirvede değil
    konaklama alanlarını yerliyle dolduracaklar
    sonrası yabancıya ait
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    tospa seni gördüğüme sevindim inşaallah sağlığın sıhhatin iyidir ..

kısa vadede endeks görseli ...

Sen de kendini özletme

ne olacak bu borsanın hali?

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    planlandığım gibi kapanışta mallandım, buralar aynı zamanda aylık ortalama- güçlü teknik destek.. mayıs vade sonu diğerlerinden biraz farklıdır, eskiden yüklü opsiyon vadeleri mayıs sonuna yazılırdı, sonrası yaz zamanı çünkü, haziranda okullar kapanır, tatile çıkanlar çoğalır, tatile çıkan trader yüklü malla tatile çıkmaz genede

dünkü kapanışta fiziki teslimata giden hisse vadeli pozisyon büyüklüğü 14 milyar TL olmuş, zaten max 46 milyar poz vardı hisse vadelilerde, üçte biri fiziki uzlaşmaya kalmış, o yüzden kapanış fiyatı önemliydi, arbitraj fonları vadelide hisse short taşıdığı için kapanışı mümkün olan en düşükten ister.. mal almak için kapanış uzlaşmasını tercih etmemin sebebi bu.. 30-endeks hisseleri tabii ki, prensip şu-vadelisi olmayan hisse alınmaz

haftaya nolur ? bilemem, yeni vade yeni şans
    pozsiyonları kapattım, kafa kafaya geldi..
    bi süre bakmıycam piyasaya

adios

5. 30,40 gümüş aldım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ne olacak bu borsanın hali?
    Selocan a yatırım yapan lar çok 😊memnun
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Selo da bısıler dönüyor emme, bakalım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Bereket tanrısının grafiğini yapıyor sanki

Sayfa 507/999 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •