Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Aralıksız 20 gundur düşüyor hisse...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
geçmişte mart ayında yine kocaeri 69 dan ta 43 e kadar serbest düşüşe bırakmışlardı...ama sonrasında tekrardan 65 leri görecek kadar çıkmıştı...ilginç bir şekilde o vakitler bile en düşük işlem hacmi 200 brimin altına düşmemişti...ama bu seferlik dün işlem hacmi 164 brime düştü....umarım artık bu dip olsun ve yeni bir çıkış dalgasına girsin...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
son bir kaç ayda yabancıların ve yerli by ların banka ve holdinglere gittiği söyleniyor....o tarafın düzeltmeye veya yataya girmesi ile bence çok düşmüş yan hisseler yükselmeye başlar...yan hisseler gerçekten de %20-50 civarlarında düşüş yaşadılar...bu süreçte kaliteli olan ve beklentisi olan hisseler hızlı toparlanacaktır...olmayanlar toparlanmaları zaman alacak...ben kocaerin hızlı toparlanacağını düşünüyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
%4 artıda ama geri dönecek kaygısıyla huzurlu olamıyoruz maalesef, bu travmadan kurtulmak için bir kaç gün tepeden kapatmalı, gün içi en yüksek nereyi görmüşse.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri