Sayfa 167/662 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 5293 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Hacim yine yerlerde sürünüyor.
    Artık alım için insanlar 200 günlük ortalama bölgesini bekliyor. Satım için ise 14000'leri...
    Bu fiyatlarda alıcı bulamazlar, illa ki hareketlendirmeleri lazım bir yöne 🙄

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    İnşallah al sat yapan patronlara ve üyelere de gelir vergi hem de geriye dönük
    Tasarruf paketinde ikinci safha: Kripto ve borsadaki varlıklara vergi geliyor

Düzenleyen: Sinem Eryilmaz / Kaynak: Türkiye Gazetesi
    4 Haziran 2024 03:58 - Güncelleme: 4 Haziran 2024 09:25
    Ekonomi Haberleri / Türkiye Gazetesi

Birçok vergi muafiyeti, indirim, teşvik ve istisnanın kaldırılacağını, fon gelirlerinden alınan verginin artırılacağını belirten Hazine Bakanı Mehmet Şimşek ayrıca, kripto varlıklardan elde edilen gelirler ve borsada yapılan işlemlerden elde edilen gelirlerin vergilendirilmesine yönelik yeni adımlar atılacağını söyledi.
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Yine alış için yazdığım fiyat yukarıda kaldı. Sevgili tahtacı bir daha 12850-12550 hareketi yapar mısın? Bir şey deneyeceğim de 🤣
    Yatırım tavsiyesi içermez, bıyıklı ile benim aramdaki mevzular, siz karışmayın 🤣⬇️

4.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    12000 li fiyatlardan Egeen satışlarımız devam ediyor ....

Sabreden 11000 li fiyatlardan da Egeen alabilir zannımca
    Çok bonkörsünüz üstad.

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    İnşallah al sat yapan patronlara ve üyelere de gelir vergi hem de geriye dönük

Düzenleyen: Sinem Eryilmaz / Kaynak: Türkiye Gazetesi
    4 Haziran 2024 03:58 - Güncelleme: 4 Haziran 2024 09:25
    Ekonomi Haberleri / Türkiye Gazetesi

Birçok vergi muafiyeti, indirim, teşvik ve istisnanın kaldırılacağını, fon gelirlerinden alınan verginin artırılacağını belirten Hazine Bakanı Mehmet Şimşek ayrıca, kripto varlıklardan elde edilen gelirler ve borsada yapılan işlemlerden elde edilen gelirlerin vergilendirilmesine yönelik yeni adımlar atılacağını söyledi.

Ahhaaaaaaa
    Yahu üstad sen bu ülkede zenginlere birşey olduğunu gördünmü.

Her şey bir yana, çevremdekilere 85 liradan Fenerbahçe aldırıp kendim armut gibi burada kaldım günlük sat-al yapıyorum diye. Gerçi ben temmuz gibi Fenerbahçe 150 olur demiştim ama daha erken olacak ellaam. 🤣
    Boşalt portföyün yarısını madem git oraya değil mi... Ah ben ahh... 💛💙
    Eşe dosta yatırım tavsiyesi veriyorum ama burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Ahhaaaaaaa
    Yahu üstad sen bu ülkede zenginlere birşey olduğunu gördünmü.
    Yok diye ben atlayım.

Bu iktidarda kara delik ne kadar vergi uydursa doymuyor yahu.

Zenginlere dokunursa zaten onlar bir şekilde çıkarır acısını lakin normal vatandaşa gene çokecekler ve enflasyon gemiyi azıya alacak.

Önceden olmayanları bu dönemde olanlarla bankalar ,belediyeler elektrik şirketleri yaşadı bayram ettiler.

Hesap işletim ücreti komisyonlar vb

Dağıtım bedeli sayaç okuma bedeli vb

Asvalt bedeli çöp ve emlakda geliyor ek vergiler.Köpek bakım bedelide eklesinler yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Yok diye ben atlayım.

Bu iktidarda kara delik ne kadar vergi uydursa doymuyor yahu.

Zenginlere dokunursa zaten onlar bir şekilde çıkarır acısını lakin normal vatandaşa gene çokecekler ve enflasyon gemiyi azıya alacak.

Önceden olmayanları bu dönemde olanlarla bankalar ,belediyeler elektrik şirketleri yaşadı bayram ettiler.

Hesap işletim ücreti komisyonlar vb

Dağıtım bedeli sayaç okuma bedeli vb

Asvalt bedeli çöp ve emlakda geliyor ek vergiler.Köpek bakım bedelide eklesinler yahu.

Nefes alma vergisi çıkar yakında.
    Keyfi faiz indiriminin bedelini vatandaşa öderiyorlar her zamanki gibi.
    Suçlu yine vatandaş oldu ahhaaa.
    Allahın lut kavmine yaptıklarını hak eden bir toplummu olduk ne.
    Bu iktidar bu ülkenin başında olduğu sürece anneciğimiz 7 bayram ağlar.

Sayfa 167/662 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •